Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:37 13.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема davali li ste nyakoga preporuki?нови  
Автор D (непознат )
Публикувано04.05.03 01:26

Yasno e, che za newcomer kudeto i da bilo v Canada namiraneto na rabota e trudno prejivyavane. Sluchvalo li se e na nyakoi ot vas, veteranite, da preporuchvate nyakogo pred employers? Pitam prosto ot lyubopitstvo :)

Тема Re: davali li ste nyakoga preporuki?нови [re: D]  
Автор wenn (wenn)
Публикувано04.05.03 02:45

За мене дадоха препоръка, когато започвах работа.
След това аз съм давал за двама човека и ги назначиха на работа , така че в повечето случаи ако имат добро мнение за тебе ти се доверяват.
Мисля че това е единствения начин да си намериш работа - свястна -без канадски опит.
Освен ако не си някой гений и те търсят под дърво и камък.

Автор access (obektiven)
Публикувано04.05.03 02:48

Daval sym i znam hora koito sa davali za drugi Bylgari. No tova e noz s dve ostrieta.
Mozesh zdravo da si izpatish ako choveka koito si preporychal te izdyni po star BG obichai. Togava poznai na kogo shte e besen rabotodatela.
Tyi che preporyki da no za hora koito gi znaesh mnogo dobre.

Uspeh

Canadian news & chat

Тема Re: davali li ste nyakoga preporuki?нови [re: access]  
АвторD (Нерегистриран)
Публикувано04.05.03 10:25

s drugi dumi - na priyateli. Taka li? :)

Автор wenn (wenn)
Публикувано04.05.03 16:28

Трябва да си 100% сигурен в него разбира се - когато се отнася да тъмен балкански обект общо взето може да ти направи такъв проблем, че да ти се завърти главата.
Скоро имахме такъв проблем с един българин попаднал от някъде и ако някой го беше препоръчал щеше да изхвърчи с него.
За съжаление тука много, много не се гледа какъв специалист си , а на кого си човек.
Аз работя в чисто канадска фирма , доколкото има и чисти канадци, но направо съм изумен от някои назначения , по приятелски признак.
А фирмата е сериозна - работи с мултинационални компании.
Лошото е, че работата с назначенията се води от ръковоството на ниско ниво.
И някой казал нещо за някого и давай на работа.
Това е действителността.

Автор1OO-te biri (Нерегистриран)
Публикувано04.05.03 18:50

Какво означава някога давал ли съм?

Постоянно давам препоръки за щяло и нещяло, по едно време живеех на 5 места в Торонто едноврменно от такива препоръки ;-) , въпросът трябва да бъде - колко от тези са ми са обадили след това да ми кажат едно мерси - ама айде...

Тема Re: davali li ste nyakoga preporuki? [re: D]  
АвторAnto_Speedy (Нерегистриран)
Публикувано04.05.03 20:11

Давал съм не за хора, които да идват да работят в нашата фирма, а като reference (това, което се слага накрая в резюмето). Става въпрос за приятели или препоръчани ми от приятели. Както пишат и другите, не може да говориш за човек, за който нямаш представа какъв е.

Тема Re: davali li ste nyakoga preporuki?нови [re: 1OO-te biri]  
АвторDon Tedy (Нерегистриран)
Публикувано04.05.03 20:12

Abe tova e takava prostotia, ... e neise skoro idvam tam i 6te mi triabvat i na men sigurno!

Тема Re: davali li ste nyakoga preporuki?нови [re: Anto_Speedy]  
АвторD (Нерегистриран)
Публикувано04.05.03 23:16

dobre de, vie kak zapochnahte purvata si rabota??

Авторvox (Нерегистриран)
Публикувано04.05.03 23:54

Vidjah objava, podadoh, obadiha mi se, otidoh na intervju, zapochnah.....banalno, nali

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.