Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:34 03.11.25 
Българи извън България
   >> Българи в Канада
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Кандидат-модератори и гласовенови  
Автор Beeblebrox (Zeyphod)
Публикувано17.01.03 18:54

Понеже в темата за гласуване стана огромна дискусия и почти нищо не може да се рабере, предлагам следното:
Като отделни точки от тук нататък да изброим само кандидатурите. Примерно аз по-долу ще напиша kanadets и ще гласувам за него. Бих написал и access, само че не съм чул той да е изявил желание да се кандидатира. Ако някой има информация, че той, или някой друг има желание, нека да го добави.

Бих желал това да е само тема за предлагане на кандидати и гласуване за тях, не за дискусия. Затова ви моля да спазвате следните правила:

1. Пишете само с регистрирани никове, защото всички останало е несериозно. Всички нерегистрирани постинги ще ги считаме за невалидни и само като излишен баласт. Съветвам ви даже да не ги четете (говоря само за тази тема).

2. Като директен отговор на този постинг, не пишете нищо друго, освен името на кандидата, за да има прегледност.

3. Под името на кандидата, всеки постинг с регистриран ник да се смята за глас в негова полза. И да бъде само "Да". Целта е не да дискутираме, а да преброим. От това правило следва, че няма смисъл някой регистриран да пише повече от един път под името на този, за когото е гласувал. А най-нежелателно и безмислено ще е да отиде и да пише примерно "Не" под нечия друга кандидатура. Нерегистрираните, както вече казахме, ги игнорираме напълно. Да не се сърдите, но като гласувате анонимно, няма начин да знаем дали изобщо съществувате.

Идеята е да не си играем да четем мъдри и емоционални изказвания, а само като отворим темата, да видим колко регистрирани гласа има всеки кандидат.
Ако някой сам изрично не се е съгласил, моля не поставяйте кандидтурата му.

Ако имате коментари по тази тема, моля, отворете за целта друга и ги пишете там. Благодаря.

Тема kanadetsнови [re: Beeblebrox]  
Публикувано17.01.03 18:59

Тук обявявам кандидатурата му.

Редактирано от Beeblebrox на 17.01.03 19:03.

Тема Re: kanadetsнови [re: Beeblebrox]  
Публикувано17.01.03 19:03

Тук гласувам за него с "Да."

Тема Beeblebroxнови [re: Beeblebrox]  
Автор Mastif (kravojaden)
Публикувано17.01.03 19:24

TO predlaga Beeblebrox

Редактирано от Mastif на 17.01.03 19:26.

Тема Re: Beeblebroxнови [re: Mastif]  
Автор Mastif (kravojaden)
Публикувано17.01.03 19:26

1 glas za Beeble

Автор Иpъпшънa (цар)
Публикувано17.01.03 19:31

OK, аз съм за BeebleBrox,

и едно допълнително мнение:
Независимо кой ще бъде избран, уверете се че не е оня психопат хасталависта!
Имам подозрения че той се включи под друг ник в обсъждането и се правше на културен (по-специално имаше там един "без вина")

Така че - умната!

Абе учил съм аз нещо много специално, ама не
си спомням къде.
Бигарий
(древно-германски студент)

Тема Re: kanadetsнови [re: Beeblebrox]  
Автор fossil (непознат)
Публикувано17.01.03 19:33

l гласува за kanadets (и Beeblebrox)

Автор fossil (непознат)
Публикувано17.01.03 19:34

понеже не видях ограничение да гласувам само за един, гласувам за втори модератор Beeblebrox

Тема Re: Кандидат-модератори и гласовенови [re: Beeblebrox]  
Автор US Taxpayer (GCH)
Публикувано17.01.03 19:48

След като дадох глас за Beeblebrox и за евентуален втори модератор kanadetz, но тъй като виждам, че първия не изгаря от особено желание, а втория приема, но при определени условия, едното от които е по възможност модераторите да са двама, предлагам наистина да са двама и давам своите гласове както следва:
1. kanadetz - 1 глас
2. Човек без вина - 1 глас

Тема Необмислена добре идеянови [re: Beeblebrox]  
АвторЖopo (Нерегистриран)
Публикувано17.01.03 19:54

Бееблеброкс:
Оценявам опита ти да систематизираш нещата с гласуването за модератор, но искам да обърна внимание на следното:

1. Казваш че се гласува само за някой който се е кандидатирал.
В този смисъл ти не би трябвало да гласуваш за Канадец тъй като самият той заяви в съседната тема "предният ми постинг не беше кандидатура".
По същата логика не би трябвало даа се гласува и за теб, понеже и ти не си се кандидатирал. Изобщо кой освен "Човек без Вина" се е кандидатирал?
Така че темата ти така зададена се обезсмисля.
2. Това че имаше толкова дискусии показва че хората имат какво да кажат. Не може да избираме някой, който дори не е казал какво ще прави, ако бъде избран. Мисля че има още много за обсъждане, преди да пристъпим към окончателно гласуване.
3. Според мен би трябвало да се броят вече дадените гласове в съседната тема - осбенно тези на регистрирани юсери. Не всеки влиза тук денонощно като "I". Разводняването на гласуването по този начин с повтарянето му безкрайно е трик, целящ елиминирането на вече валидно подадени гласове за определен кандидат.
4. Ако само регистрирани ще могат да гласуват, тогава е редно клуба да се направи с достъп само за регистрирани. Ако нерегистрирани могат да пишат мнения, няма логика същите те да не могат да гласуват.

Пускам този коментар тук защото той директно касае тази тема.
Сега ще го пусна и като отделен пост.
Нямам за цел да се заяждам с теб. просто исках да посоча реалните недостатъци на идеята ти.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.