|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
За Простаците в Клуба
|
|
Автор | железен (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.00 16:56 |
|
От два дни чета писанията на Любо Пенев. Бях помолил уважаемият господин да не цапа страниците с псувни и цинизми, като си отвори клуб "Простотия" и да псува на воля щом това възбужда първосигналната му система. Всички пишещи тук имат доброто желание да изразят мнение по въпроси и да бъдат чути от други мислещи като тях или оспорвани . За съжаление има такива като Л.П., които изобщо не засягат тема, характерна за клуба, а дават воля на мръсни приказки за щяло и нещяло. Може би това е начин да ти олекне, но не и по тоя начин, още повече, че винаги отговора му обижда някой много по-интелигентен от него. Явно самия той умира да се окачествява като страшно интелигентен, тъй като прави постоянно забележки къде се поставя запетая или точка, но пък аз със моето образование на филолог бих могъл да му натикам пълния или непълния член в муцуната, с който е много скаран ( става въпрос за -ът или -а, а не принизяване на нивото ми до неговот).
Най ме подразни простотията му в "Горещи теми/Новини на турски език", където си позволява с най-цинични думи да нарича всички наред турци, мургави, миризливи. И е страшно бърз да реагира на всяко мнение, различно от неговото с цинизми. То не бе слагане навсякъде, лапане, бръснене и ...др. пошлости. В общи линии речникът му не особено разнообразен. На всичко отгоре простотията му нямаше нищо общо с темата. Страшно се обижда, ако му направиш анализ на личността - никак не сложен за разбиране и това го комплексира. Жалкото на наличието на такива личности с достъп до Интернет. Точно във Клубове е мястото на всички да могат да споделят мнение и да бъдат разбрани или да поспорят с някой, защото кой друг ни обръща внимание - нито родители, нито семейство, да не говорим за господа политиците, че не само не се интересуват от хората в държавата , но и не им трябва мнението им, което в 99% се различава винаги от тяхното. Така, че задръжте си долните инстинкти и не злоупотребявайте с анонимността тук, независимо как се казвате.
| |
Тема
|
Отг: За Простаците в Клуба
[re: железен]
|
|
Автор | LuboPenev (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.00 17:08 |
|
Chustvam se osobeno uvazhavan sled kato intelectualec kato teb otdelia tolkova mnogo ot cennoto si i nuzhno za Bulgaria vreme, za da me kritikuva. Polaskan sum.
Pitam se obache, zashto li povecheto ot tvoia rod obrazovani i vuzpitani hora vzimat minimalna rabotna zaplata i nikoga ne se dorejdat do kakvato i da e vlast - edno ot osnovnite merila za muja....
Testosteron ti lipsva , sopolanko, kakto i samochustvie. Milioni sa otrepkite kato teb, koito sa "vseznaeshti" na hartija( ili klaviatura) no v deistvitelnost ti ne bi i posmial da vleznesh v spor s niakoi kato men, ne zashtoto shte te bija, ami zashtoto ti lipsva socialnoto i mujko samochustvie. Ostava ti samo da go spodeliash po anonimen nachin.
Jalko. Inache mi haresa mnenieto ti, daje priznavam i tova, che si imam problemi s chlenuvaneto(kakto veroiatno i ti, no v drug smisul na dumata).
Zdrave i kusmet ti jelaia:)
| |
Тема
|
Любо не е Любо.
|
|
Автор | Zzloba (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.00 04:35 |
|
Тоя Любо Пенев не е оня Любо Пенев, когото всички познаваме. Разликите са две.
Оня Любо Пенев 1. Е много силен в краката. 2. Не е толкова силен в главата.
Нашият ЛП е по-слаб от него в първото, а значително го превъзхожда във второто.
Само да разбера, кой му включва компютъра...
Zzloba
| |
Тема
|
[re: LuboPenev]
|
|
Автор | железен (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.00 10:00 |
|
Моите съболезнования за недоразумение като теб. След като всички сме анонимни тук откъде би могъл да знаеш дали вземам заплата, дали имам власт, дори сигурен ли си и за пола ми. Много съжалявам, че стилът ми на изразяване те дразни и ме окачествяваш като всезнайко. Добре, че такива като мен са милиони, за да изпъкват единици като теб. Самочувствието ми си е наред - нито го надскачам като теб, нито се подценявам. Личности като теб страдат от т. нар. пубертетско възхваляване на " Аз-а"( за сведение всяка елементарна лекция по психология, а за улеснение - такава информация я печата всеки обикновен седмичник). А относно спора, с който ще ме биеш - спор няма. Толкова гнусен речник отхвърля всяко желание, не само мое, за контакт с тебе.
| |
Тема
|
otnosno krakata
[re: Zzloba]
|
|
Публикувано | 13.10.00 10:15 |
|
Dali sum po-silen ot nego v glavata ne znam, onia bokluk zeleznija mai me razubedi:)) Kakto i da e, krakata mi sa 3 puti po-zdravi ot na istinskija penev:)) naistina.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 13.10.00 10:16 |
|
Stilut ti na izraziavane ne me drazni. Naprotiv, mislia, che si pisha s nacheten i obrazovan chovek, ili pone s maika mu:) Jiv i zdrav:)))
| |
Тема
|
Отг: otnosno glawata
[re: LuboPenev]
|
|
Публикувано | 13.10.00 11:50 |
|
Остава да наваксаш от другия си край.
Zzloba
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 13.10.00 12:24 |
|
Da be, i az taka vikam....
| |
Тема
|
|
|
Автор | bravo Zzloba (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.00 13:23 |
|
Bravo na Vas i na Zelezen ! Va6ite samneenia za glavata na neistinskiq L. P . sa napalno osnovatelni . o4evidno e 4e e polu-prazna ili moze bi absolyutno prazna . I sam sigurna 110 % 4e i v krakaTa e palno darvo. Pozdravi na Zelezen i na SUPER Zzloba !
PO4ITATELKI !
| |
Тема
|
Железен, недей да съдиш хората.
|
|
Публикувано | 13.10.00 13:41 |
|
Излиза, значи, човекът на мегдана, вади мутрифона и казва:
- Ало, ти ли си? Как си? Ми и аз нищо. Кво праиш? И аз съм добре. Айде чао.
След туй се качва в краденото BMW и отива да си остриже главата. После някой му включва компютъра и ТОЙ влиза във форума. Остава ли му време да мисли?
Zzloba
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|