|
Тема
|
“Вивател” замлъкна
|
|
Автор | cлyшaтeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.11.05 00:39 |
|
“Вивател” замлъкна
Новите GSM-и са без покритие, клиенти внасят жалби
"Вивател" млъкна. В по-голямата част от България няма връзка, и то от дни, алармираха клиенти на третия GSM оператор. Без покритие са Варна, Стара Загора, Русе, Перник, Кюстендил, Пазарджик, Велико Търново, Радомир, Разград и Габрово. От офисите на "Вивател" обясняват на хората, че се прави профилактика или оптимизация на мрежата. По закон обаче това трябва да се съобщи предварително. Говорих с адвоката си и ще внеса жалба в Комисията за регулиране на съобщенията. Купих си GSM, а се оказа, че имам играчка, заяви пред "Стандарт" 37-годишният Денислав Стоев от Стара Загора. Останахме излъгани, обадиха се в редакцията още стотици възмутени клиенти. От пресагенцията на "Вивател" не дадоха отговор пред "Стандарт" каква е причината за гафа.
Проверка на "Стандарт" установи, че "Вивател" е млъкнал в цялата страна. През последните дни връзка нямат и абонатите в Пазарджик, Разград, Добрич, Велико Търново, Русе, Габрово, Варна, Стара Загора, Пловдив. Никой от компанията обаче не е сметнал за нужно да уведоми абонатите. И в Закона за далекосъобщенията, и в самата лицензия е записано, че всеки оператор е длъжен да обявява предварително за прекъсване или влошено качество на услугата.

| |
Тема
|
Re: “Вивател” замлъкна
[re: cлyшaтeл]
|
|
Автор |
iwann (*******) |
Публикувано | 15.11.05 04:19 |
|
А колко пари потрошиха за реклама - приказки да ни разказват! "И аз бях там, и аз говорих." Говорил си... дръжки!
Сигурно е виновна на Любо тъщата.
| |
Тема
|
А познаваш ли тъщата на Любо?
[re: iwann]
|
|
Автор |
Beнko (невЕрващ) |
Публикувано | 15.11.05 16:00 |
|
И във вашия форум пише често с ник "Размисли"
Виж я коя е:
| |
Тема
|
ВитаТел пррдон ВитаБел
|
|
Автор | mob (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.11.05 19:13 |
|
Вивател е поредната изпънка на бТк :-)
Уж свалиха цените за да подбият тези на другите оператори а хич ги няма ...
За тези цени не получавате нищо освен нерви и загуби :-(
Другите оператори отговориха на предизвикателството и свалиха цените до тези на Вивател, само че ВиваТеле е един стар телефон с некачествена мобилна представка :-))) Тва е и нищо другооо :-(((
| |
Тема
|
Re: “Вивател” замлъкна
|
|
Автор |
Дpънди (нов стар познат) |
Публикувано | 16.11.05 14:46 |
|
Ма то туй заради примоцията, бре... Нъл тряа да връщат пари. Колкото си изговориш до 6 януари и на другия ден ти връщата парите... Така няма да се налага да връщат.   
http://www.vivatel.bg/bg/personal_promo.php?promo=3
| |
|
I v montana niamashe mreja
| |
|
|
|
|