Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:55 28.11.25 
Политика, Свят
   >> България
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Ще спазите ли наредбата срещу пушенето?нови  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано28.12.04 12:05

От 1 януари влиза в сила наредбата с която се забранява пушенето на обществени места и се регламентира точно къде може да се пуши...

За съжаление, познавам хора, които пушат като комини и те казаха, че няма да се съобразяват. На същото мнение са и повечето себственици на заведения с които съм говорил :(

Въпросът ми е към пушачите и към собствениците на заведения/ако тук има такива/, вие ще спазвате ли тази забрана?

Тема Re: Ще спазите ли наредбата срещу пушенето?нови [re: mizrahi]  
Авторбr (Нерегистриран)
Публикувано28.12.04 15:52

Има ли наредба има.Санкции също.
Който не спазва плаща и се научава
Крайно време е, ние самите да изискваме повече от себе си и да се научим да спазваме повече задълженията си, като граждани. Така ще се чувстваме по малко репресирани в ежедневието.

Честита и Щастлива Новата Година!

Тема Re: ТАЗИ НАРЕДБА ПОТЪПКВА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВАнови [re: Nikam]  
Автор Иcтинckият Emo (той)
Публикувано28.12.04 19:12

Един път и аз да се съглася с теб. Много точно казано.

Аре весели празници на всички!

Авторвъpл нeпyшaч (Нерегистриран)
Публикувано28.12.04 19:53

духай супата пич всъщност ти вероятно духаш други неща пушачите ще се съобразяват с непушачите, защото не сме длъжни да ви дишаме вонята яки глоби, ще свикнете постепенно

Автор mizrahi (Човек)
Публикувано28.12.04 21:25

Тука няма да се съглася с теб. Не може да се сравнява едното с другото - когато някой пуши, той трови и мен... Така че, това което наредбата прави е да казва къде и как да се пуши - щом искаш, трови се, това си е твоят живот, важното е да не тровиш мен...Аз дори бих стигнал до по големи крайности/примерно да направя специални бункери със шлюзови камери, за да не може дори мулекула въздух да проникне в околния въздух/ ама сега за сега и това е достатъчно. Аз впрочем ще се пиша доброволец към ХЕИ за проверяващ :)

Ти като медик би трябвало всъщност да си срещу цигарите :)

Автор mizrahi (Човек)
Публикувано28.12.04 22:03

Може би цигарите са полезни... не знам, кажи го на някой болен от рак... Една моя много добра приятелка почина от рак на гърдата и беше запалена пушачка... Няма гаранция, че точно това го причини, но пък тя до последно си мислеше "какво ли щеше да е ако не бях пушила..."

Автор mizrahi (Човек)
Публикувано28.12.04 22:03

А и за пушенето - пуши си на воля, кой ти пречи, но у вас :)

Тема пушачитенови [re: mizrahi]  
Авторвъpл нeпyшaч (Нерегистриран)
Публикувано28.12.04 23:19

От собствените си наблюдения мога да кажа, че пушачите са големи егоисти по особен начин. Готови са да ти отровят живота без да мислят изобщо. Освен че тровят и себе си. Радвам се, че успях да помогна на няколко мои приятели да спрат пушенето и сега са много доволни А, знаеш ли какъв случай се сетих? За един лекар, който докато димеше с цигарата обясняваше на пациента да не пуши защото било вредно

Автор mizrahi (Човек)
Публикувано30.12.04 22:12

Е, прав си, че в БГ има още много трески за дялане, но това, че ги има не е основание да продължамаве с неща, които не са правилни. Полицаите не трябва да взимат рушвети, улиците трябва да са чисти, хората трябва да пазат чистотата. Всичко това е вярно, но това не значи, че докато стане, някои хора трябва да си димят на спокойствие :)

Автор mizrahi (Човек)
Публикувано01.01.05 14:12

ЧНГ и на тебе :) Да се надяваме, че ще сме все така умни и красиви поне до 3005г. :)

Та сега на въпроса - естествено, че ХЕИ-инспекторите не могат да арестуват никого - те могат да съставят акт. Може би няма да посмеят да го направят на някоя важна клечка, въпреки че трябва, но затова пък ще си го изкарат на собственика на заведението, което може би е дори по полезно :)

Аз за съжаление съм скептик, че нещата ще се променят, но ще поживеем и ще видим. Което е вярно, все по малко хора около мен пушат, което е добре.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.