Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 12.07.25 
Политика, Свят
   >> България
*Кратък преглед

Тема Смърт за педалите (Аргументирано)!нови  
АвторAнтиkoмплekcap (Нерегистриран)
Публикувано07.11.04 21:35

Е писна ми, това не са хора, и веднага се аргументирам. Тия дни стоя доста време в mIRC. Еми отвратих се. Айде да оставим обикновените педали, дето ми налитат постоянно с педалските си никове. По-голямата част обаче се включват със женски никове, баси гнусните педали мръсни бе, сигурно съм говорил с поне 50% педали тия дни. Говориш, говориш, и като ти загуби достатъчно време, смени си ника на мъжки най-внезапно, или си кара с женския и почва да ти предлага педалски секс. Половината педали са недоебани загорели лепки, досаждащи масово на мъжете, другите са невменяеми комплексари, дето и аз не знам на какво се надяват с тия лъжи. А кажете ми как човек да е толерантен и да ги счита за хора? Смърт бе, баси напастта. Не стига, че нагли и комплексирани, ами и станаха повече от нормалните вече. Така замърсиха нет-пространството, че човек вече да се съмнява във всеки и изобщо да няма желание за разговор с непознати в нета. Затова, нулева толерантност - щом те пречат, трябва и на тях да се пречи. Тотална дискриминация на такива, а ако се наложи - и бой (Ако не сте гнусливи)!

Тема Re: Смърт за педалите (Аргументирано)!нови [re: Aнтиkoмплekcap]  
Автормaйka (Нерегистриран)
Публикувано07.11.04 21:40

Мен ме е гнус да говоря с тях.Сякаш се къпя в помия.Те са хора с нещастно детство-от разбити семейства,родители наркомани/алкохолици/побойници...
Жал ми е за тях,но трябва да се борим срещу им,защото развращават децата и ги превръщат в отрепки,каквито са те самите.

Тема Re: Смърт за педалите (Аргументирано)! [re: мaйka]  
Автор Neuken ln De Keuken (Lul)
Публикувано20.11.04 18:48

ТОЧНО ТАКА! Точно от такива семейства сме, даже ние сме тези, които седят зад разпространението на наркотици, за да съсипем и другите семейства.

Много умно изказване майко, направо малоумно!

Автор mizrahi (Човек)
Публикувано21.11.04 12:10

Е ти пък сега, като си търсиш гадже в Мирката, така ще е... Хора всякакви. Освен това не разбирам кой с какво ти пречи, като попаднеш на мъж, има "игнор" за тая работа. Нормално погледнато, ако някой каже, че те харесва и иска да спи с теб, това би трябвало да е комплимент, пък дори да не се интересуваш. Цивилизованият начин е да кажеш "Не, мерси..." и толкова...

Интересно, как от няколко дена чат и изведнъж "Смърт за педалите!" и то аргументирано, как пък не...

Тази тема вече е дъвкана 1000 пъти. Не разбирам как някой може да гради самочувствие или да осъжда на смърт другите, просто защото си завира оная работа в п...ка... Виж, това ако можеш да го аргументираш - евала...

Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...

Тема Re: Смърт за педалите (Аргументирано)!нови [re: мaйka]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано21.11.04 12:11

Хм, интересно, но моето семейство май не е нито на алкохолици, нито на наркомани нито никак... По интересен е въпросът, какво чудовище ще се пръкне с майка като тебе... Нека да позная - сериен убиец, изнасилвач и най-хубавата част - майкоубиец...

Авторбe-дa (Нерегистриран)
Публикувано21.11.04 13:47

Глупости!

Темата, словореда, аргументите за съжаление издават първобитно мислене.
Това е клуб "България", а не "Вашето мнение".
Отърси се от предразсъдъците.
Не е лесно, но животът е пред теб и усилието си струва.

Автор пънkapka (за връзване)
Публикувано21.11.04 15:30

Абе ти като си такъв готин пич, антикомплексар какво стоиш в mIRC? Там е само за такива, които не могат да си свалят мадама в реалното.Ти не можеш ли? Нет-пространството ли е единственото поле за изява на мъжествеността ти?

The drugs are not always the answer,
but it certenly helps you forget the queston

Тема Re: Смърт за педалите (Аргументирано)!нови [re: пънkapka]  
Авторcc (Нерегистриран)
Публикувано23.11.04 21:12

Наркоманите и педерастите много се уважавате.Сигурно щото голяма част от педеругите са наркомани.Не може човек с непотъмнен от дрога разсъдък да иска да му го сложи някой в задника.Лесбийке,що не се боцкаш извън форума,а?По кенефите ви отива да се боцката и чукате.Лайна -това сте наркоманите и педеругите.

Тема Re: Смърт за педалите (Аргументирано)!нови [re: cc]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано23.11.04 21:46

Е, както се вика "Сексът е нещо, което всички правим или ни се иска да го правим"... Не те знам ти какво разбираш под секс, а и мога да се обзаложа, че си още девствен, но аз не се дрогирам изобщо, и както се казва "Не пия, не пуша и по жени не ходя...". Не виждам какво общо имат наркотиците със секса...

Освен това, ти против аналния секс по принцип ли си? Много задръстено, ама много...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.