|
|
|
Тема
|
ЯНА ПАК ЛЪЖЕ, ГОРКАТА
|
|
| Автор |
Янko (досаден) |
| Публикувано | 25.10.04 22:21 |
|
|
Лъже та се къса, каза че ми вижда IPто и ще ме изкаже - три постинга и пуснах, три дена я чаках - ТАРАНЦИ!!!
Сега пак лъже и се нарича "Човекът"
Аве не съм психолог, ама никове като "майка", "Симеон Велики" и сега "Човекът" според мен са ясна индикация на комплексите на малоценност на горката ни яна да не говоря за другите и проблеми.
Интересно ми е дали във форума има психиатър или психолог да даде неговото мнение за това клониране
IN GOD WE TRUST, ALL OTHERS PAY CASH!!!
| |
|
Тема
|
Re: ЯНА ПАК ЛЪЖЕ, ГОРКАТА
[re: Янko]
|
|
| Автор |
Sam (сини очи) |
| Публикувано | 25.10.04 22:34 |
|
|
дали във форума има психиатър или психолог да даде неговото мнение за това клониране
В случай като този дори не са необходими специални познания. Трябва ли да си очен доктор, за да схванеш, че някой е сляп?
| |
|
Тема
|
[re: Sam]
|
|
| Автор |
mizrahi (Човек) |
| Публикувано | 25.10.04 23:23 |
|
|
Не съм психиатър, но мисля, че нейната шизофрения се развива. В началото беше тя, която си говореше сама. После почна сама да не си говори. Сега е много хора, които отричат, че се познават помежду си...Какво да ти кажа, преди време препоръчах едно доста ефикасно лечение - или фронтална лоботомия, или ампутация на главата. И без това за нищо не й служи...
Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...
| |
|
Тема
|
[re: mizrahi]
|
|
| Автор |
Sam (сини очи) |
| Публикувано | 25.10.04 23:38 |
|
|
Е-е-е, това беше грубо. Към болните човек трябва да се отнася със съжаление и внимание. Тя не е виновна, че акълът й е толкова или че има психоза или каквото и да е. Да не мислиш, че й е лесно да се гледа в огледалото сутрин?! Хайде малко повече съчувствие към хората, които имат ментални (или каквито и да е други) проблеми и заболявания.
| |
|
|
|
Не се подигравайте на инвалидите! Това е дискриминация!
Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!
| |
|
|
|
|