Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:25 15.05.26 
Политика, Свят
   >> България
*Кратък преглед

Тема ЯНА ПАК ЛЪЖЕ, ГОРКАТАнови  
Автор Янko (досаден)
Публикувано25.10.04 22:21

Лъже та се къса, каза че ми вижда IPто и ще ме изкаже - три постинга и пуснах, три дена я чаках - ТАРАНЦИ!!!

Сега пак лъже и се нарича "Човекът"

Аве не съм психолог, ама никове като "майка", "Симеон Велики" и сега "Човекът" според мен са ясна индикация на комплексите на малоценност на горката ни янада не говоря за другите и проблеми.

Интересно ми е дали във форума има психиатър или психолог да даде неговото мнение за това клониране

IN GOD WE TRUST, ALL OTHERS PAY CASH!!!

Тема Re: ЯНА ПАК ЛЪЖЕ, ГОРКАТАнови [re: Янko]  
Автор Sam (сини очи)
Публикувано25.10.04 22:34

дали във форума има психиатър или психолог да даде неговото мнение за това клониране

В случай като този дори не са необходими специални познания. Трябва ли да си очен доктор, за да схванеш, че някой е сляп?

Тема Re: ЯНА ПАК ЛЪЖЕ, ГОРКАТАнови [re: Sam]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано25.10.04 23:23

Не съм психиатър, но мисля, че нейната шизофрения се развива. В началото беше тя, която си говореше сама. После почна сама да не си говори. Сега е много хора, които отричат, че се познават помежду си...Какво да ти кажа, преди време препоръчах едно доста ефикасно лечение - или фронтална лоботомия, или ампутация на главата. И без това за нищо не й служи...

Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...

Тема Re: ЯНА ПАК ЛЪЖЕ, ГОРКАТАнови [re: mizrahi]  
Автор Sam (сини очи)
Публикувано25.10.04 23:38

Е-е-е, това беше грубо. Към болните човек трябва да се отнася със съжаление и внимание. Тя не е виновна, че акълът й е толкова или че има психоза или каквото и да е. Да не мислиш, че й е лесно да се гледа в огледалото сутрин?! Хайде малко повече съчувствие към хората, които имат ментални (или каквито и да е други) проблеми и заболявания.

Тема Re: ЯНА ПАК ЛЪЖЕ, ГОРКАТА [re: mizrahi]  
Автор Гpифoн_Kpивoycт (Rex Coeli)
Публикувано26.10.04 01:50

Не се подигравайте на инвалидите! Това е дискриминация!

Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.