Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:51 15.05.26 
Политика, Свят
   >> България
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Мнение на лекар за педалите!нови  
Автормaйka (Нерегистриран)
Публикувано19.10.04 22:35

Независимият депутат проф. д-р Иван Козовски прикани да се вземат мерки срещу хомосексуалистите и обеща лично да ги инквизира.

"Ако хвана някой педераст и имам тази власт, пред Народното събрание целия ще го намажа с катран, ще го кача на едно магаре, с лице към задната му част, и така ще го разкарвам из града за назидание", заявява народният избраник в интервю за варненския всекидневник "Черноморие".

д-р Иван Козовски

Акушер-гинекологът Козовски, който бе обявен през 2000 година за медик на годината, обяснява по-нататък в интервюто, че хомосексуализмът не е болест, а перверзия - така пишело във всички реномирани медицински
учебници.

"Така го чета и на студентите и при специализираните лекции. Това е извращение, което, ако продължава със съвременните темпове, ще доведе до гибелта на човечеството", заявява депутатът

Тема Re: Мнение на лекар за педалите! [re: мaйka]  
Авторbravo (Нерегистриран)
Публикувано19.10.04 23:03

Bravo na profesora - glasuvam za nego za premier i za prezident ednovremenno!!! Eto edin istinski pichaga! Eh, ako imashe poveche kato nego! Nadiavam se v sledvashtia parlament da sa 99.9% hetero i da se zapochne procedurata s magaretata Bravo na profesora!!!

Тема Re: Мнение на лекар за педалите!нови [re: мaйka]  
АвторG.K. (Нерегистриран)
Публикувано19.10.04 23:25

Eto tuk ima dosta interesni materiali za homodrujinkite i degeneratite po princip!

Автор Гpифoн_Kpивoycт (Rex Coeli)
Публикувано20.10.04 01:53

Ама ти си се клонирала в три ника в една и съща тема? ХАХАХАХАХАХА
На това му се вика циклофрения! Ама те май американските псиниатри си имат много като тебе, та затва и те са те заебали! ХАХАХА

Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!

Авторпaднaлa oт cмяx (Нерегистриран)
Публикувано20.10.04 05:07

Браво! В-к "Черноморие" четеш... това е много достоверен източник. Айде иди да донесеш учебник по психиатрия, може и да не е реномиран, в който пише, че хомосексуализмът е перверзия. Или да си донеса аз моите учебници?

Тема Re: Мнение на лекар за педалите!нови [re: Гpифoн_Kpивoycт]  
Авторbravo (Нерегистриран)
Публикувано20.10.04 18:25

Cyclofrenici sa pedalite kato teb, na koito im se privijdat kloningi

Тема Re: Мнение на лекар за педалите!нови [re: пaднaлa oт cмяx]  
Автормдa (Нерегистриран)
Публикувано20.10.04 19:18

Претрената не си прочела, за затвърждение да не спорим.
Извратено е знаеш и винаги поражда мании.
Друг път ще спорим.

Тема Re: Мнение на лекар за педалите!нови [re: bravo]  
Автор Гpифoн_Kpивoycт (Rex Coeli)
Публикувано20.10.04 19:47

Хахаха, циклофреничката е ясна коя е, а на мен колнинги не ми се привиждат, доказателствата с няколко теми по-надолоу, пуснати от трето лице. Хай със здраве, мой човек, живей си в комунистическата страна. Нека ви дойде БСП на власт, заслужили сте си го! Ама после да не ревете, че е зле, щото това, което човек сам си прави, никой друг не може да му го направи! И няма смисъл да отговаряш - пошли неща не ми се четат.

Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!

Тема Re: Мнение на лекар за педалите!нови [re: мдa]  
АвторПak пaднax oт cмяx (Нерегистриран)
Публикувано20.10.04 20:52

Хехе. Нищо такова не знам, щото клинични данни няма.

Тема А това е мнението на Кошлуков за такива докторинови [re: мaйka]  
Автор mizrahi (Човек)
Публикувано20.10.04 21:38

http://www.mediapool.bg/site/bulgaria/2004/10/18/06_181004bg.shtml

Освен това, аз мисля, че определено трябва да бъдем снизходителни към хора, които явно не са добре и имат нужда от специализирана помощ. Това се отнася както за Козовски, така и за майка...

Аз не съм сигурен, дали Фондация Куиър България ще съди Козовски за тези изказвания, макар, че има основание. Личното ми мнение е, че не бива на такива хора да се дава повече тежест, отколкото имат реално. Козовски в момента е нико, шут, плюнка. Медиите го канят, за да си правят бъзик с него. Ако ние или някой друг тръгне да го съди, току виж го превърне в мъченик за християнски ценности ...

Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.