|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Мнение на лекар за педалите!
|
|
| Автор | мaйka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.10.04 22:35 |
|
|
Независимият депутат проф. д-р Иван Козовски прикани да се вземат мерки срещу хомосексуалистите и обеща лично да ги инквизира.
"Ако хвана някой педераст и имам тази власт, пред Народното събрание целия ще го намажа с катран, ще го кача на едно магаре, с лице към задната му част, и така ще го разкарвам из града за назидание", заявява народният избраник в интервю за варненския всекидневник "Черноморие".
д-р Иван Козовски
Акушер-гинекологът Козовски, който бе обявен през 2000 година за медик на годината, обяснява по-нататък в интервюто, че хомосексуализмът не е болест, а перверзия - така пишело във всички реномирани медицински
учебници.
"Така го чета и на студентите и при специализираните лекции. Това е извращение, което, ако продължава със съвременните темпове, ще доведе до гибелта на човечеството", заявява депутатът
| |
|
Тема
|
Re: Мнение на лекар за педалите!
[re: мaйka]
|
|
| Автор | bravo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.10.04 23:03 |
|
|
Bravo na profesora - glasuvam za nego za premier i za prezident ednovremenno!!! Eto edin istinski pichaga! Eh, ako imashe poveche kato nego! Nadiavam se v sledvashtia parlament da sa 99.9% hetero i da se zapochne procedurata s magaretata  Bravo na profesora!!!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | G.K. (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.10.04 23:25 |
|
|
Eto tuk ima dosta interesni materiali za homodrujinkite i degeneratite po princip!
| |
|
|
|
Ама ти си се клонирала в три ника в една и съща тема? ХАХАХАХАХАХА
На това му се вика циклофрения! Ама те май американските псиниатри си имат много като тебе, та затва и те са те заебали! ХАХАХА
Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | пaднaлa oт cмяx (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.10.04 05:07 |
|
|
Браво! В-к "Черноморие" четеш... това е много достоверен източник. Айде иди да донесеш учебник по психиатрия, може и да не е реномиран, в който пише, че хомосексуализмът е перверзия. Или да си донеса аз моите учебници?
| |
|
Тема
|
[re: Гpифoн_Kpивoycт]
|
|
| Автор | bravo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.10.04 18:25 |
|
|
Cyclofrenici sa pedalite kato teb, na koito im se privijdat kloningi 
| |
|
Тема
|
[re: пaднaлa oт cмяx]
|
|
| Автор | мдa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.10.04 19:18 |
|
|
Претрената не си прочела, за затвърждение да не спорим.
Извратено е знаеш и винаги поражда мании.
Друг път ще спорим.
| |
|
|
|
Хахаха, циклофреничката е ясна коя е, а на мен колнинги не ми се привиждат, доказателствата с няколко теми по-надолоу, пуснати от трето лице. Хай със здраве, мой човек, живей си в комунистическата страна. Нека ви дойде БСП на власт, заслужили сте си го! Ама после да не ревете, че е зле, щото това, което човек сам си прави, никой друг не може да му го направи! И няма смисъл да отговаряш - пошли неща не ми се четат.
Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!
| |
|
Тема
|
[re: мдa]
|
|
| Автор | Пak пaднax oт cмяx (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.10.04 20:52 |
|
|
Хехе. Нищо такова не знам, щото клинични данни няма.
| |
|
Тема
|
А това е мнението на Кошлуков за такива доктори
|
|
| Автор |
mizrahi (Човек) |
| Публикувано | 20.10.04 21:38 |
|
|
http://www.mediapool.bg/site/bulgaria/2004/10/18/06_181004bg.shtml
Освен това, аз мисля, че определено трябва да бъдем снизходителни към хора, които явно не са добре и имат нужда от специализирана помощ. Това се отнася както за Козовски, така и за майка...
Аз не съм сигурен, дали Фондация Куиър България ще съди Козовски за тези изказвания, макар, че има основание. Личното ми мнение е, че не бива на такива хора да се дава повече тежест, отколкото имат реално. Козовски в момента е нико, шут, плюнка. Медиите го канят, за да си правят бъзик с него. Ако ние или някой друг тръгне да го съди, току виж го превърне в мъченик за християнски ценности ...
Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|