|
Тема
|
Re: Вярно е!
[re: мaйka]
|
|
Автор | мъж (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.10.04 06:16 |
|
Сега педалите ще кажат ,че не знаят английски или че не могат да четат или че холандските педали не ги засягат или че педофилията е нищо полезно-дава им достъп до млади момчета....Няма край разврата на педофила...
| |
Тема
|
Тревожни факти за автора на тази статия...
|
|
Автор |
jaytee (разсеян) |
Публикувано | 05.10.04 07:01 |
|
Аз те помолих да посочиш източника, от който копираш, но ти не пожела... Налага се аз да свърша тая работа... Статията от която си копирала е на Пол Камерън, отявлен анти-гей пропагандатор в САЩ. Самата статия е тук:
Ето един сайт, който подробно обяснява защо твърденията на Пол Камерън са безсмислени и каква е мотивацията зад действията му:
Пол Камрън е от сектата на родените отново (born-again) християни.Редактирано от jaytee на 05.10.04 07:03.
| |
Тема
|
Re: ти не се научи да четеш
|
|
Автор |
Sam (сини очи) |
Публикувано | 05.10.04 23:04 |
|
Злобло одрямана - а ти даде ли си труда да прочетеш моето "копи-пейст"? Източникът ти е отдавна изхвърлен на боклука от всеки самоуважаващ се учен. И от цялата им "гилдия" (употребявам твоя дума).
Ако ще цитираш простотии и недоумици, да ти дам акъл - същите тъпотии ги има и на български в българските фашистки и нацистки сайтове (срам за България!!!)
| |
|
Мамо, мамо, а верно ли, че евреите ядяли новородени, че изнасилвали бременни жени и се къпели в кръв? Ти си Супер-мама и няма как да не откриеш нещо по въпроса! Обичам те мамо, твой Едип!
I'll teach you how to...
| |
Тема
|
Re: ти не се научи да четеш
[re: Sam]
|
|
Автор | мaйka (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.10.04 07:26 |
|
Това не е от фашистки сайт,а показва статистически данни и законодателството,изменено в полза на педерастите-педофили в Гей-ландия.
| |
|
Мда, чували сме ги тия наистина за евреите. Колкото за нас е вярно, толкова е вярно и това, че хомосексуалните изнасилват малки деца... Абе простотии.
Започвам да си мисля, че тая "майка" не е ебана от доста време и затова виси нонстоп в нета и бълва простотии. Какво всъщност е станало, че я изпълва такава злоба? Да не би мъжът й да си пада по момченца?
Накъдето и да погледнеш, все Чудеса ще видиш...
| |
|
|
|
|