Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:22 17.07.25 
Политика, Свят
   >> България
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема 2 часа?Цял ден?нови [re: oбиkнoвeнa rpaждaнka]  
Автор redsuzi ( новак)
Публикувано04.10.04 17:38

Значи на работа,с какво се занимавате?
Никой не работи доста време?
Обикновенна гражданко,доста си загрижена,но моля те отговори ми на въпросите които са ти зададени?

Тема Веднага отговарямнови [re: redsuzi]  
Авторoбиkнoвeнa rpaждaнka (Нерегистриран)
Публикувано04.10.04 17:52

С външно търговска дейност. Шефа, който е норвежец, също участваше в дискусията. Преведохме ме му някои неща. Днес нямаме контейнери. Както и утре. Така че отговарям на всякакви въпроси. От сряда нататък вече край.

Тема Re: ОТНОСНО МИТА, ЧЕ ХОМОСИТЕ НЕ РАЗВРАЩАВАТ ДЕЦАТАнови [re: oбиkнoвeнa rpaждaнka]  
Автор Гpифoн_Kpивoycт (Rex Coeli)
Публикувано04.10.04 18:02

Драга обикновена гражданко, живяла сте на запад, но явно нищо не сте разбрала, европейската култура не се възприема в тесен български кръг в покрайнините или гетата. С това нямам намерението в никакъв случай да изравня хомосексуализма с европейската култура, разбирания и светосусещане, които са много далеч от робската ни, ориенталска и закостеняло-марксистко-тоталитарна психика! Тук става въпрос просто за много по-широк светоглед, в който човека не е за човека вълк, както в България. Става въпрос за възпитанието да не се бъркаш в чуждите работи и да не изпитваш омраза към някого, който нищо не ти е сторил на практика...в замяна този някой не ти се бърка на теб. А и да ви кажа честно, никога и на никой от теези лица, които продължавате да плюете няма да му хрумне дори, че вашите деца съществуват, И знаете ли защо? Защото не му пука! Така че вие си ги възпитавайте както желает, това е ваше неоспоримо право като родител! А мен въобще не ме интересува дали вие ме търпите или не, защото аз не търпя вас - вашата дискриминация може да се равнява единствено на хитлеристката политика спрямо еврейския народ. Резултатите са видими ако има кой да ги псмисли в тяхната цялост, включвайки последствията! За съжаление вие, разбира се, въобще няма да разберете какво ви казвам, защото вашето социалистическо и комунистически отгледано поколение е дело на още две такива други поколения! Понимаеш? Колкогто до заглавието на сайта, който предизвика такива бурни реакции от множество страни, мога да ви кажа, че той е дело на едно единствено лице, което си носи отговорността и за заглавието му и някак си не е необходимо да обвинявате всички хора, които са хомосексуални за това! Все едно аз да кажа, че всички хетеросексуални са дискриминиращи расисти и дарвинисти, което всъщност не е вярно, особено в този ЗАПАД, във който вие твърдите, че сте прекарала шест години от живота си, макар и по нищо всъщност да не си личи.

П.П.: Искам само да ви обърна внимание, че дискриминацията винаги действа двупосочно. Запомнете го. Докато вие се опитват да упражнявате геноцид върху някаква определена част от народа си - българския народ, за когото вие сте така загрижена, - ще получавате винаги контраатаки. Неизбежна историческа закономерност.
П.П.: Още веднъж ще помоля тези от вас, които не разбират текста независимо от сексуалната си ориентация или расова принадлежност - нека не се опитват да отговорят, тъй като тук не са поставени въпроси, а и защото аз няма да си направя труда да ви отговоря отново, тъй като едно нещо казано веднъж не е необходимо да се повтаря до тежък припадък.

Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!

Тема Re: Веднага отговарямнови [re: oбиkнoвeнa rpaждaнka]  
Автор redsuzi ( новак)
Публикувано04.10.04 18:05

Добре.
Ако детето ти е хомосексуалист,как би реагирала?
Дете, да се разбира нат 20 години.Не говоря за криминален престъпник.
Би ли си претставила,да живееш в Соадицка Арабия?
И на края,знаеш ли как са ги третирали жените,преди 60,70 години.
Нещо да знаеш относно правата на жените,какво е било,що е било?
Говоря в миналото.

Тема въпроси и коментаринови [re: oбиkнoвeнa rpaждaнka]  
Автор jaytee (разсеян)
Публикувано04.10.04 18:07

(1) Какъв смисъл влагаш в израза си "Не ви дискриминираме по никакъв начин"? Законът защитава ли моето еднополово семейство така, както защитава твоето двуполово? На публично място аз мога ли да се държа към партньора си по същия начин, по който ти се държиш към твоя? Ако го направя реакцията към мен еднаква ли ще бъде на реакцията към теб? За упражнение преброй колко пъти беше пожелана смърт на хомосексуалните в другата тема.

(2) Какво като си прочела в сайта на Никам как се прави анален секс от двама мъже? Трябва ли да ти вадя цитати от сайтове, които описват как се прави вагинален хетеро секс? Защо намираш информираността за лошо нещо?

(3) За кого ще гласуваш на президенстските избори в САЩ?

(4) НИЕ НЕ СМЕ ОПАСТНОСТ ЗА НИЧИИ ДЕЦА!

Редактирано от jaytee на 04.10.04 18:14.

Тема Re: въпроси и коментаринови [re: jaytee]  
Публикувано04.10.04 18:39

(1) Какъв смисъл влагаш в израза си "Не ви дискриминираме по никакъв начин"? Не ви се отказва работа, мед помощ, соц. придобивки, обучение и т.н.

Законът защитава ли моето еднополово семейство така, както защитава твоето двуполово? Не, не го защитава. Ти не можеш да имаш семейство с човек от същия пол. Семейството се състои от МЪЖ И ЖЕНА. Повтарям МЪЖ И ЖЕНА. По късно им се раждат и деца. Може и по рано.

На публично място аз мога ли да се държа към партньора си по същия начин, по който ти се държиш към твоя? Ако го направя реакцията към мен еднаква ли ще бъде на реакцията към теб?
Не, не бих те посъветвала. Заради самия тебе. Някои мъже реагират остро на такива изяви. Казват, че им се повръщало. На мен лично ми е все едно. Но не искам синовете ми да гледат това. Или да им обяснявам, че е нормално. Защото не е.

За упражнение преброй колко пъти беше пожелана смърт на хомосексуалните в другата тема.
Аз съм пацифистка. Смъртта на никого и никога не съм пожелавала.

(2) Какво като си прочела в сайта на Никам как се прави анален секс от двама мъже? Трябва ли да ти вадя цитати от сайтове, които описват как се прави вагинален хетеро секс? Защо намираш информираността за лошо нещо?

Проблема не е, че съм прочела как се прави секс от 2ма мъже. А че това са инструкции за начинаещи. Интелигентно и грамотно написани. От професионалист. Биха предизвикали интерес у доста любознателни и експериментаторски настроени момчета. ОТ КОЕТО АЗ СЕ СТРАХУВАМ.

(3) За кого ще гласуваш на президенстските избори в САЩ? Бих гласувала за Кери. Ако бях в САЩ.

(4) НИЕ НЕ СМЕ ОПАСТНОСТ ЗА НИЧИИ ДЕЦА! СТЕ. ТОВА Е СИГУРНО!!!!!!

Тема Re: въпроси и коментаринови [re: oбиkнoвeнa rpaждaнka]  
Автор Гpифoн_Kpивoycт (Rex Coeli)
Публикувано04.10.04 18:48

В името на Маркс и Енгелс, братския съветски народ и другаря Ленин се заклевам, че вие сте комунистка, а по-големи демагози от вас на този свят още няма.

Който не ме харесва - няма вкус. Който ме харесва, пък - съвсем!

Тема Re: въпроси и коментаринови [re: oбиkнoвeнa rpaждaнka]  
Автор jaytee (разсеян)
Публикувано04.10.04 20:19

Добре, значи твоята теза е, че ако хомосексуалните връзки са открити, законни и нещо съвсем обикновено, твоите деца ще се повлияят от това нещо и ще станат хомосексуални. Това не е така... Всички хомосексуални българи в зряла възраст са израстнали в среда, в която са виждали само хетеросексуални примери. Въпреки примерите са станали хомосексуални.

Най-вероятно хомосексуалността е вродена, т.е. някои хора имат генетична предразположеност към нея, други нямат. Дали ще се развие тази генетична предразположеност и в каква форма може и да зависи от начина, по който ще израстне едно дете. Науката няма едно мнение по този въпрос. Но ако в рода ти има хомосексуални и децата ти носят гена, не търси причината у нечие влияние.

Ако синът ти има хомосексуални влечения ти би ли го принудила (ако можеш) да живее с жена, която не обича, за да изглежда "нормален" за обществото и да ти направи внучета? Много български майки биха го направили, ако могат. Мислиш ли, че те наистина обичат синовете си?

Интересно, че би гласувала за Кери... Не ти ли е известно, че демократите подкрепят даването на права на гей двойките? А Буш е против и дори преди време подкрепи проект за поправка на конституцията на САЩ, която да направи еднополовите бракове противоконституционни. Тази поправка беше отхвърлена от парламента миналата седмица.

Тема Уважаеми господине,нови [re: Гpифoн_Kpивoycт]  
Публикувано04.10.04 20:45

Понеже така и така от 2 дена се местя от компютъра в къщи до тоя в офиса ще ви отговоря.
Вие зачепихте една тема, която е доста голяма за да се изчерпи с един пост, но искам да кажа няколко изречения. Все пак се намираме в клуб България.
Не злоупотребявайте с неинформираността на голямата част от българския народ за това какво реално е така нар. западна демокрация. Тази неинформираност е пороена от лошото финансово състояние на хората и невъзможността им да пътуват или живеят в чужбина, а не от ориенталска и закостеняло-марксистко-тоталитарна психика, както се изразявате вие.
Не употребявайте думи като геноцид и дискриминация в такива случаи. Сигурна съм, че прекрасно знаете значението и крайната им отрицателна натовареност, затова няма да ви давам дифиниции тук. Употребата им просто е ирелевантна.
Но вие и хора като вас нарочно го правите с цел да внушите на останалите, че са страшно диви и прости, ако не приемат с отворени обятия всичко каквото им се сервира. Независимо дали им харесва или не. Да ги накарате да се почустват виновни. Може да е лошо, ама нали е демократично, ще трябва да го преглъщаме някак.
На моменти даже откровенно се лъже, нямам предвид конкретно вас, за това как стоят нещата в западните общества. А истината е, че една много малка част от тези общества се състои от интелигенция и високо образовани и толерантни хора. Голямата част с нищо не се различава от голямата част в България. Това, че от повече години там ползват благата на техническия прогрес, не ги прави по стойностни.
Разликата е там, че интелигенцията им е истинска. За разлика от нашата, която се състои от политици със съмнителна почтенност, пишман бизнесмени и мутри мафиоти. Малка, но съществена разлика. От там вече следват много неща и затова, в края на краищата има такава пропаст между нас и тях.
Ще илюстрирам горното с един пример.
В Скандинавия / Швеция, Дания и Норвегия има Винмонопол. Това значи, че по магазините не се продава алкохол. Никакъв. Освен бира. А бирата до 20.00 часа. В 20.03 минути не можете да си купите дори бира. А алкохол можете да си купите само от специалните магазини на Винмонопола. Той работи от 10.00 до 18.00. Без събота и неделя. А цената на бутилка концентрат е 300/400крони, около 80/100лева.Това е.
ИСКАМ ДА ВИ ВИДЯ СЕГА КАКЪВ ГЕНОЦИДСКО, ТОТАЛИТАРЕН АНТИДЕМОКРАТИчЕН ВОЙ ЩЕ НАДАДЕТЕ!!!!!!!! Е това ако не е бесен комунизъм, здраве му кажи!!!! Та кои са най/големите комунисти и антидемократи? Отговора е по/горе.
А обяснението е просто. Въпросните интелигентни управници много добре познават собствения си народ. И са наистина загрижени за него. Не им пука, че тоя или оня ще ги обвини в това или онова. Знаят, че хората им са склонни към прекаляване с алкохола. И при високите доходи които имат спокойно могат да се наливат до откат, ако няма нещо което да ги ограничава. Не ми разправяйте сега, че който иска да пие пак ще си купи алкохол и т.н. Естествено, че ще си купи. Само, че ........ Разбирате какво искам да кажа.
Та за мерки от подобен род ставаше въпрос. За ограничаване на разпространението и намаляване на последствията от пороците, психозите и изкривяванията от нормалното човешко поведение. А не за дискриминации, геноциди, хитлериски методи и т.н.
Дано тоя път да съм разбрана правилно.

Тема Re: въпроси и коментаринови [re: jaytee]  
Публикувано04.10.04 21:27

Сега..... Аз не съм специалистка психоложка за да мога компетентно да отговоря какви са причините за хомосексуализма. Наследствени, генетични или социални.
Но. Теорията, че хомосексуалността е вродена не ми изглежада напълно вярна. Подозирам, че това е добро оправдание за прикриване на мързел, инат, желание за оригиналност, въобще идеята е да не се потрудим да променим нещата, а да завличаме още хора. Не знам защо, ама като ми кажат това е генетично, не се променя и винаги ми излиза в главата легендата за Ромул и Рем. Които били генетично родени хора, но станали вълчета по поведение, защото ги кърмила и отгледала вълчица. И други примери има с маймуни, отгледали бебета, които после никога не могли да си възвърнат човешкия образ. Били си маймуни, които приличат на хора. Та така с генетиката.
Ако синовете ми имат хомосексуални влечения, ще им ги избия от главата. По един или друг начин. Няма да жаля методи пари време и средства. Това означава че ще си свърша добре работата и те наистина няма да имат такива идеи в главите си повече. Тоест няма да има нужда да ги принуждавам да си намерят жена и да ми родят внучета. Те сами ще си поискат.
Имам за пример едно семейство което успя да измъкне дъщеря си от една наркоманска група. Всички бяха скептично настроени, защото момичето беше яко затънало, но те се справиха. Побеляха им косите рано/рано но го спасиха.
Та винаги може. Стига човек да иска и да положи усилия.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.