|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Да събудим клуба... и вече съм софиянка.....
[re: galia71]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 06.02.13 19:58 |
|
Ми свикна в началото беше много трудно, спазми, болки в корема нон стоп, рев ... но сега започна да опознава децата, сприятелиха се, играят и е далеч по-спокойна. Иначе с материала засега нямаме проблем, по-скоро адаптацията беше трудна. Сега от понеделник минават втора смяна от 13:30ч и тя е много хепи че ще си поспива
| |
Тема
|
[re: margo77]
|
|
Автор |
-Randi- (многознайка) |
Публикувано | 07.02.13 12:43 |
|
Марго, 4естито ново на4ало- да е леко и успешно!
Яна, вие направихте рекорд с тези скарлатини, явно Ния лесно го прихваща!
Ми6ке, да се похвалиш скоро с оздравели мишлета!
Редактирано от -Randi- на 07.02.13 12:45.
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
galia71 (стар клубар) |
Публикувано | 08.02.13 16:27 |
|
втората смяна за малките е много кофти. Сутрин ако е на занималня, то отива на у-ще вече уморено. Нашата учителка казва, че след третия учебен час става все по-трудно да се съсредоточат. Затова и като им прави програмата за накрая оставя по-леки часове.
В повечето у-ща оставят първокласниците цяла година 1-ва смяна, но явно при вас няма тази възможност.
| |
Тема
|
[re: galia71]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 08.02.13 21:11 |
|
Ами за мен не е проблем защто Ния не ходи на занималня, нямаше място за нас
| |
Тема
|
[re: -Randi-]
|
|
Автор |
dessbess (стар клубар) |
Публикувано | 11.02.13 23:34 |
|
Привет и от мен!
Марго, честита промяна!
Момичета, и аз съм за да възродим клубчето...
Тъпото е, че от бач ми е адски трудно да влизам, но обещавам да пробвам...
Прегръдки на всички!
| |
Тема
|
Re:Re: Да събудим клуба... и вече съм софиянка.....
[re: dessbess]
|
|
Автор |
margo77 (мама на двама) |
Публикувано | 12.02.13 19:33 |
|
Благодаря,Дес. И аз нямам време. Но ще надниквам. Свети се адаптира учудващо добре в новото училище. Липсва ни малкият човек...,но като се установим, ще си го вземем и него.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mimy (мама на Ния) |
Публикувано | 17.08.13 18:15 |
|
С огромно закъснение, добре дошла.
Чудесно е, че каката се адаптира добре, дано и при малчо да е така.
На хубаво място сте, имате в близост прилична градинка, така нар. парк с кораба, така че с удоволствие бихме се присъединили за среща
| |
Тема
|
Re: И за предучилищни вълнения
|
|
Автор |
mimy (мама на Ния) |
Публикувано | 17.08.13 18:21 |
|
Тъй като целта на темата е да събуди клуба, да похвана и нашите вълнения с предстоящото тръгване на училище. Щерката ще е предучилищна, но решихме в училище и сега май емоцията е като при първи клас - всичко ще е ново и различно. Споделете как е при вас и какво помага? Притеснявам се, че при нас ще се съберат много нови неща по едно и също време, тъй като и ще се местим, но вероятно първо ще тръгне на предучилищна, а преместването ще е около месец по-късно.
| |
Тема
|
Re: И за предучилищни вълнения
[re: mimy]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 27.08.13 10:10 |
|
Привет от мен. Моята миналата година беше на този хал - всичко ново училище, деца, учителка. При нас свикването стана трудно, месеци наред се оплакваше от болки в корема от притеснение, плачеше като я водехме, общо взето беше свито и треперещо . Ела да я видиш вторият срок .... вече влезе в друга социална роля, бута се наред с дечурлигата, не отстъпва с нищо, но при нас голяма роля изигра и учителката, която се справя много добре с всеки тип дете в класа. Слава Богу намери нови приятели, справя се с предаването на информация откъм помнене на домашни и задължения. Общо взето като преход при нас мина трудно, но си зависи от детето все пак.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|