|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Коледен чат
|
|
Автор |
OldWitch (титулована) |
Публикувано | 27.12.12 22:17 |
|
Кво става с този клуб, защо така замря
Истински ценното го нося в себе си, но слепите няма как да го видят.
| |
|
Old Witch, ти май си екс-Никифин? Голямото ти мом4е с бьлг.носия ли е на снимката?
Да не пишем в коледния 4ат до Великден?
Да, направо умря хубавото клуб4е.... Много от моми4етата пишат вьв ФБ, аз там рядко влизам.
Както и хи4 не ми се нрави как са тикнали клубовете на дьното на Дирската пьрва страница..
| |
|
Да бе аз съм си. Просто дира не ми харесва ника и затова го смених.
Тук са го облекли в БГ носия, игра в сценка дядото от дядовата ръкавичка
те го тука как се излага
| |
Тема
|
Re: Коледен чат
[re: -Randi-]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 29.12.12 17:43 |
|
Нормално момичета, децата пораснала, ние се социализирахме и време вече почти няма. Никифин баткото ви е супер пораснал
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
-Randi- (многознайка) |
Публикувано | 30.12.12 22:35 |
|
От4асти е поради посо4ените от Яна при4ини, но клуб4ето определено ве4е не е така атрактивно , както преди и пишещите тук загубиха с времето интерес да списват тук.
| |
|
aaaa...много готин на клипчето:))...хахаха:))) Браво! Това в Дания ли е?...в някакъв БГ клуб ли...или у нас?
Страаашен сладур, как пуши лулата:)))))))))))))))))
| |
|
Дания, на детско Коледно тържество в българското училище
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
bggal (Kpucu) |
Публикувано | 13.01.13 02:06 |
|
Oleee, pak niama kirilitsa
jana, beshe mi izkliuchitelno priatno che uspiaxme nai-nakraia da se zapoznaem najivo. Sushto i s ostanalite momicheta s koito uspiax da se vidia ... super mnogo se izkefix che se zapoznaxme. Drugo si e najivo da se vidim. A na Sasha adski mnogo i xaresa Kolednoto party, evala. Oshte gleda klipove ottam i obiasniava za Snejanka i Diado Koleda! Xexe.
Tseluvam vi i do skoro. Nie veche sme si vkushti.
| |
|
Хелоууууу Ето ме и мен след сума-ти време...Но нещо времето ми се изплъзна за последните година-две Започвам обаче да влизам в ритъм и "наминах" да ви видя - във ФБ и аз рядко влизам - не ме кефи, честно казано, но виж това местенце определено ми липсва...Така, че предлагам да го събудим сначале... Децата са поотраснали, темите ще бъдат други, но не ми казвайте, че няма такива
| |
|
Opredeleno goliama bomba e padnala v cluba
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|