Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:55 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как бихте приели тези думинови  
Автор LookingForMySelf (търсеща)
Публикувано22.07.12 21:54

Щастливо омъжена от дълги години жена за сравнително заможен мъж. Имат си деца, казват си непрекъснато колко се обичат и си го показват, всичко си им върви по вода и много хора им завиждат за семейството. Жената не работи, но това никога не е било проблем нито за нея нито за мъжа и защото той печели достатъчно за всички. Тази жена се вижда доста рядко с майка си, веднъж годишно сигурно. И майката, при една от редките им срещи да вземе да каже на дъщеря си следните неща:
Човек трябва да знае кога да стане от масата. - това без обяснение в какъв смисъл, но се предполага че осначава: Слез от гърба на мъжа си и се хвани на работа преди да те е изхвърлил.

Ти ако знаеше хората какво говорят за теб щеше да се самоубиеш.

И тия неща се казват без абсолютно никакъв повод. Дъщерята посреща майка си на гарата, качва я в колата си да я кара към дома си и майката изведнъж започва да я напада. Изглежда че през дългия период в който не са се виждали и общували някак си е натрупала страшно много агресия и сега и е паднало да си я изкара.
Ако ви се случи подобно нещо как бихте се почувствали, какво бихте си помислили за отношението на майка ви към вас и как бихте реагирали? Нормална майка ли е това според вас?

Тема Re: Как бихте приели тези думинови [re: LookingForMySelf]  
Автор Deern ( ღ)
Публикувано23.07.12 13:01

Бих казала че подобно поведение е доста плоско и бих направила срещте още по-редки.
Предполагам че всеки свежда до минимум контакти, в които не се чувства добре в кожата си.

Тема Re: Как бихте приели тези думинови [re: Deern]  
Автор Tochkova (любопитна)
Публикувано23.07.12 14:37

Много е странно, но някои родители завиждат на децата си. Някак си ги яд заради техните собствени неудачи. Предполагам, защото има хора, които въпреки усилията им /големи или не чак толкова/ не са постигнали нищо особено в живота, докато децата им са имали по-голям късмет в живота и нещата са потръгнали. Гадно, но ако можеш не се връзвай. Споделям идеята за свеждането до минимум на контактите. Гледай си мъжа, децата и твоя кеф. Аз откакто имам свое семейство, въобще не се връзвам на майка ми, както преди това....

Автор ariel$$ (рекордьор)
Публикувано23.07.12 15:46

Ако взема да слушам хората, вЕрно ще се самоубия!

Тема Re: Как бихте приели тези думинови [re: ariel$$]  
Автор LookingForMySelf (търсеща)
Публикувано23.07.12 17:22

те май точно този ефект целят. Айде, чужди хора, злобни - понятно. Ама пък да го чуеш от устата на майка си....

Автор Kitten (in love)
Публикувано24.07.12 15:15

Ще си ги пусна покрай ушите и ще се направя, че не го чувам.
Аз подобни съм чувала неведнъж и отдавна съм се научила да не обръщам внимание.

Тема Re: Как бихте приели тези думи [re: Kitten]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано26.07.12 14:52

Да вярвам ли на очите си, добре си дошла сред нас мила не съм те виждала отдавна тук ... загуби се .....
По темата явно майката е доста простичка жена от провинцията където много злословят и това е единственото им развлечение, жалко е вместо да се радва на живота на дъщеря си да завижда по този начин, точно като злобна съседка която си вре носа навсякъде. Но девойката ако е над нещата просто пропуска думите покрай ушите колкото и да болят от устата на една майка

Тема Re: Как бихте приели тези думи [re: jana]  
Автор Kitten (in love)
Публикувано27.07.12 07:06

Здравей Янче

Добре заварила! Ами интересите женски са променлива величина, сега пак ми е дошло желанието за форумно общуване...
Правилно ли прочетох в една друга тема, че малката ти красавица е станала кака?

Тема Re: Как бихте приели тези думи [re: LookingForMySelf]  
Автор elica iv (новак)
Публикувано27.07.12 10:36

Ако някой ден си намериш хубава работа или ако прецените, че семейството ви има нужда от още един доход, предполагам, че сама ще решиш да започнеш. Думите на другите ги подминавай, защото това си е лично твое решение.

Тема Re: Как бихте приели тези думи [re: Kitten]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано27.07.12 10:55

Ами не ... няма такива новини, още цялото внимание е изцяло към нея

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.