|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Да кажем НЕ на лекарския геноцид   |  |  | Автор | TCNQ () |  | Публикувано | 08.11.11 19:36 |  |  | 

Тематиката е важна за всеки българин, но най-вече за жените, защото те дават живот! И когато някой се подиграва и неглижира това, водейки до смърт на родилки и бебчета мисля е крайно време да се спре с този геноцид!
 Неделя, 13.11.2011, 10-14 часа, пред НС!
 Подкрепете ни!

Редактирано от TCNQ на 08.11.11 20:38. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: TCNQ] |  |  | Автор | vihrogonche (*оптимист*) |  | Публикувано | 08.11.11 20:06 |  |  | 

13-ти НОЕМВРИ 2011

Изготвям професионално лични и партньорски хороскопи!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: TCNQ] |  |  | Автор | TCNQ () |  | Публикувано | 09.11.11 19:31 |  |  | 

Е, да пожелая безпроблемна бременност на всички тук (за което и ще се помоля в църква), защото с такова поведение остава само Господ да ви опазва!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: TCNQ] |  |  | Автор | ariel$$ (стар клубар) |  | Публикувано | 13.11.11 19:15 |  |  | 

Няма да ви подкрепя! Писна ми от малумници (Това мисля и няма да се цензурирам!). Чудя се кой ще поеме политическата и гражданска отговорност за злонамереното и преднамерено подриване на авторитета и доверието в лекарите!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: ariel$$] |  |  | Автор | TCNQ () |  | Публикувано | 14.11.11 13:20 |  |  | 

Няма проблем, всеки трябва да има мнение.
 Само че не съм съгласен с епитета, ако се позволи.
 Доверие не се подарява, а се печели. Трудно. И много лесно се губи.
 Иначе от бозави лозунги на никой не му дреме, просто защото умират хора.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: TCNQ] |  |  | Автор | ariel$$ (стар клубар) |  | Публикувано | 14.11.11 13:49 |  |  | 

И аз съм привърженик на фактите, а не на емоциите. В тази част спор нямаме!

П. С. От епитета не се отказвам и смятам, че трябва да се търси отговорност от журналисти, политици и псевдо организации за насаждане на национален нихилизъм, за противопоставянето на обществото и за всичката пошлост, бруталност и несъзидателност, която се натрапва.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: ariel$$] |  |  | Автор | TCNQ () |  | Публикувано | 14.11.11 16:42 |  |  | 

Ето ти факт - 3-5 седмици мъртво бебче в майка си, неустановено от шеф на АГО!
 Доверието в лекарите е тотално загубено и може да се възстанови само след пречистване на гилдията, най-добре: самопречистване!
 И преди да се впуснеш да ми обясняваш колко съм некомпетентен, нека да кажа, че не всички лекари са доктори, но аз съм!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: ariel$$] |  |  | Автор | jana  (хаплива) |  | Публикувано | 14.11.11 17:59 |  |  | 

Аз пък мисля, че е крайно време НЯКОЙ да поеме отговорност било то лекар, политик или обикновен човек. Има и лекари и лекари, спор няма, спор няма, че журналистите преекспонират също е факт, но това никой да не ти поема отговорност за нищо в тази държава това ме влудява

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: jana] |  |  | Автор | snich (top4o) |  | Публикувано | 15.11.11 14:41 |  |  | 

Не бих подкрепила протест под този лозунг.Съдете конкретни лекари  - не насаждайте омраза към всички!
 Съболезнования на всички загубили близки заради лекарско безхаберие! Съдете ги! Не протестирайте!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Да кажем НЕ на лекарския геноцид  [re: snich] |  |  | Автор | TCNQ () |  | Публикувано | 15.11.11 14:44 |  |  | 

Моля предложи лозунг!
 Дано НИКОГА не ти се налага да тръгнеш на съд по такъв проблем.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |