Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:15 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема "На сянка"-спамканови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано21.08.11 18:26

Да поопънем...ъъъ...локумите.

Тема Re: "На сянка"-спамканови [re: surfline]  
Автор tani4ka (mama na dvama)
Публикувано22.08.11 10:10

Бяхме в Гърция с мъжа ми за уикенда. Ей така - без предварителна нагласа. Тръгнахме в събота рано рано, стояхме целия ден - отидохме до Халкидики - Касандра, хапнахме, разходихме се из градчетата, топнахме се в морето... Много беше хубаво - ипровизирано, ромнтично, с една дума - приказка!

Сега се чувствам заредена и отпочинала, все едно съм била в отпуска.

Тема Re: "На сянка"-спамканови [re: tani4ka]  
Автор Poзмapия (жилава)
Публикувано22.08.11 10:46

Eх, че хубаво

. Браво!

"Умиране няма и задачата има решение." - Ст. Джонсън

Автор galia71 (ветеран)
Публикувано22.08.11 11:42

тези непланираните почивки са едни от най-хубавите май. Просто тръгваш без никакви очаквания и се наслаждавате на преживяванията.

Тема Re: "На сянка"-спамканови [re: surfline]  
Автор galia71 (ветеран)
Публикувано22.08.11 11:44

Ние пък прибрахме Борис за една седмица, че му омръзна вече в Търново, а и на нас ни беше много домъчняло. Сега с мен на работа и после при другата баба, а ще приберем каката, че умира от скука

.

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано22.08.11 12:59

Така винаги се получава най-хубаво ....
Ние пък сме ергени и съответно аз едвам гледам днес, четвъртък по гости до към 1ч, в петък след работа на откриване на един нов ресторант страхоооооотен с детски кът и аниматорки вътре да ти забавляват детето докато ти спокойно се кефиш на обстановка, приятели и храна, оттам в най-вървежното заведение BESO ако имате възможност не стъпвайте там

и така до ранни зори ... в събота уж на рожден ден и той се проточи из софийски клубове, размърдахме седалища и пак призори по светло се прибрахме ... вчера почти не сме ставали от леглото
но пък от друга стран асвекито звъня, че дребната се оплаквала че я наболявало като ходи по малка нужда, накрая та днес съм на тръни и питанки дали да си я прибираме или да я оставиме още малко на село, днес почти не я боляло търчи и дивее, няма Т няма други признаци за нищо освен че е подсечена, та се надявам да е от това

Тема Re: "На сянка"-спамканови [re: jana]  
Публикувано22.08.11 13:48

Колко познато

Мъжът ми вика снощи - Откакто сме без децата един уикенд не сме стояли в София Чак се затъжил за домашния мързел.
Янче, остави го детето. Ако е близко селото можеш да си я прибереш по всяко време. А щом днес е добре и не се оплаква - не се тревожи.

Тема Re: "На сянка"-спамканови [re: galia71]  
Публикувано22.08.11 13:49

Ние се чудим дали тази седмица или другата да ги прибираме вече. Че съвсем забравиха що е ред

Автор galia71 (ветеран)
Публикувано22.08.11 14:03

по план график Борис трябваше да си е тук вече и да ходи на лагер от днес докато стане време за у-ще, но плановете се промениха заради едно наше пътуване и ще погостува още на баба.

А реда хич не искам да го коментирам

А уикендите си ги прекарваме в банята и сме до никъде ощес ремонта

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано22.08.11 22:03

Е май ще си я прибираме утре, че свекито каза че имала 37 точно Т и май ще ми е по-спокойно да си е пред очите ми, а и изследвания ще пускаме

това лято не мирясаааааааааааааа

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.