|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Весел сайт
|
|
Автор |
natam-nasam (хмм...) |
Публикувано | 01.08.11 17:38 |
|
Една позната си прави сайт за дипломна работа, идеята много ми хареса: събира разни весели детски изказвания. http://otdeteto.wordpress.com/ Просто реших да споделя
| |
|
хахаха, много е весел наистина.
Ама такива сайтове прави всеки любител, че и по хубави. Много простичко ми се вижда като за дипломна работа.
| |
|
Простичко е...
Аз направо паднах на земята когато разбрах че в 4-ти курс в университета братът на една моя позната не може да работи с най-обикновен word...
Вероятно големи усилия са положили при писането на този сайт за да разпознават Уордпрес от Уорд и от Фолсваген... Тези които имат такава кола се досещат защо го казвам.
| |
|
Прощавай... но просто не е истина...
| |
|
Абе хора, кой каза, че става въпрос за сайтове??? Пратих ви го да погледнете съдържанието, да се посмеете. На мен лично ми беше забавно и ще се радвам, ако продължи да съществува.
Познатата ми, която е правила сайта, завършва психология (ако не се лъжа), със сигурност няма нищо общо с webdesign и компютърни технологии. Сайтът е част от работата и, която няма да описвам, защото не съм специалист.
| |
|
Защо изобщо се връзваш на злобните умувания ... свиркай си сайта е супер
Редактирано от jana на 02.08.11 09:46.
| |
|
Аз си мислех с това да провокирам всеки да си напише смешките, които казват децата.
| |
|
Виж заглавието - там пише "сайт"...
Казахме мнението си от техническа гледна точка и не сме искали да те засягаме - ние не сме психолози.
От друга страна ако сайтът се види от хора които желаят да станат клиенти на тази жена твърде вероятно е да останат с лошо впечатление за нея.... защото и те не са психолози.
| |
|
Е-е-е.... Разкажи нещо весело, Яна.
| |
|
еее за психоложка си е идеален. Сега е много популярно да си правиш саит като екстра към дипломната работа
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|