|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Седмична седянка
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 27.07.11 22:14 |
|
Както, знаете - ако трети ден не ви се работи, значи е сряда.
| |
Тема
|
Re: Седмична седянка
[re: surfline]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 27.07.11 23:51 |
|
Ох мен ми свършва отпуската, от понеделник на пангара ....... реве ми сееее
| |
|
аз откакто се върнах от морето и понеделник, и вторник, и сряда и който и да е ден все не ми се работи. Такова чудо за пръв път ми се случва. Все си мисля за едни хубави местенца, но докато направим банята и лятото ще мине. Поне си резервирахме една пътуване до Истанбул по 06.09., че до Родопите май няма да стигнем през август както ми се искаше
| |
Тема
|
Re: Помощщщщщ
[re: galia71]
|
|
Автор |
Nasinda (Мама на торнадо) |
Публикувано | 28.07.11 09:45 |
|
Трябва да купувам подарък на мъж, който познавам съвсем малко. От друга страна искам подаръка да е нестандартен и нетрадиционен - моля ви помогнете ми....
Малко описание - набор 1981, висок 188 см - това достатъчно ли е?
Време за мислене до 13.00 - днес!!!!!
Благодаря ви!
| |
Тема
|
Re: Помощщщщщ
[re: Nasinda]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 28.07.11 10:03 |
|
Само от теб ли ще е или правите компанията общ подарък. Ако е луда глава и не е само от теб скок с бънджи или с парашут или парти изненада примерно хахаха. Иначе нергиле или има в този сайт доста нестандартни подаръци
| |
|
Аз бих му взела някоя тениска с нестандартен надпис. Скромно, но от сърце.
Ех. Някои им се работи, на други им се почива. Аз съм във ваканцияяяяяяяяяяяя. Сама, без деца и съпруг. Спя до 12 ч, гледам филми до 3 - 4 ч. Изнизвам от вкъщи след 17 ч. До 10 август. Уж съм на диета, ама не ми се отдава нещо. Няма как, като всяка вечер съм на заведение. Хич не е лесна и моята, ама айде....
| |
|
Ооо горката жива да те ожали човек с такъв режим .... пфуууу имаш още мъки до 10-ти
| |
|
ти просто умираш от скука. Не знам как издържаш направо
| |
|
Ей Нем, направо дразниш лъвовете с тези приказки ;)
А иначе, взех му една риза, книжка и СД с приятна музика - надявам се, да му харесат ;)
| |
|
Знам, знам....Айде бе, дразня?! Кой, аз ли?! Няма такова нещооооооооооо
Ето, Нас, много добре си се справила с подаръка.
Я дайте идея какво да свалям от торентите за 6-7 г., че сега се е паднало.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|