Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:08 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кое бихте нападналинови  
Автор jensen-110062 (рекордьор)
Публикувано24.06.11 11:49

Ако сте на парти с бюфет с всевъзможни неща за хапване какво бихте си хапнали при положение, че сте гладни ама все пк не умирате от глад за да сте в състояние всичко да поглъщате без да се замислите
1. Баницата
2. Салатата
3. Сандвичите
4. Кюфтаците
5. Луканките и саламите
6. Пица
7. Спагетки
6. Кавармата и манджите
7. Тортите.
8. Кексчета, сладки и бисквитки
9. Плодовете
10. Бонбонките

Как ми хрумна темата. Сетих се, че на събирания където всеки трябва да донесе по нещо се носят предимно сладки (купени от магазина най често) и кексчета. Но в крайна сметка се оказва, че почти никой не ги яде. Затова пък храни като банички, кюфтенца, сандвичи, пици и т.н. солени хапваници се омитат на секундата. Та се чудя защо хората носят неща, които всъщност не обичат.

Редактирано от jensen-110062 на 24.06.11 11:52.

Тема Re: Кое бихте нападналинови [re: jensen-110062]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано24.06.11 13:43

Нещо което е малко и може да се яде на крак с чаша сангрия или бяло вино. Нищо от рода на манджи и спагети където може да ми заминат новите парцалки купени за случая

Най-често първото нещо е чашата вино или уиски и лаф ... не съм фен на обществените освинвания

Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано24.06.11 22:19

За мен салатата и пицата, моля. Благодаря.

Автор galia71 (ветеран)
Публикувано25.06.11 08:08

aз баницата и сладките неща

Публикувано25.06.11 09:42

хехе. Аз лично бих пробвала от всичко, щото съм сладокусна, ама до кексчетата и сладките никога не стигам, не ме влекат ама хич.

Автор flor4eee (ветеран)
Публикувано26.06.11 00:10

Салатата, плюс нещо от типа на пица, сандвичи, баница - което изглежда най-апетитно. И задължително плодовете.

Автор пayлинa дeл вaлиe (член)
Публикувано26.06.11 16:35

Сандвичи, салатки, спагетки, след това плодове.

Тема Re: Кое бихте нападналинови [re: пayлинa дeл вaлиe]  
Автор dessbess (стар клубар)
Публикувано27.06.11 00:37

Според мен носят сладки неща по икономически причини...

Миналата седмица бях на една международна кръгла маса със все мастити бг културтрегери. на обяда добре Апнаха хората! И знаете ли водещия как започна втората част : Радвам се, че виждам толкова много сити хора, които са останали за дискусиите. Стана ми много смешно тогава, но има резон, поне тук бг манталитета е да се яде като за световно, щом е на аванта.

Тема Re: Кое бихте нападналинови [re: dessbess]  
Публикувано27.06.11 15:45

не само там, навсякъде май

.

Сега разбирам да спестиш време да купиш дребни сладки от магазина, които наистина не са скъпи. Но един кекс с яйца излиза на цената на една дом приготвена пица примерно. Но пък верно, по бързо се прави.

Автор impulce (пенлива)
Публикувано28.06.11 08:54

Зависи какво ще пия, все пак - мезетата се определят от напитката.
Тестото мисля, че ще се пласира най - много - баници, сандвичи, пица и др.подобни + плодове - по - удобни са за хапване на крак, лесно се сипват, можеш да си ги разнасяш, не се разливат и по - трудно можеш да се изцапаш с тях (в сравнение със спагети, примерно, манджи, салати и пр.).

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.