Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:39 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Българските филми?  
Автор Ladysexy (sexy mama)
Публикувано28.03.11 17:14

какво ще кажете за БГ вълната от филми? Някой гледа ли ТИЛт или стъпки в пясъка? А Дзифт и източни пиеси? Светът е голям и спасение дебне от всякъде?

you can achieve everything, if you dare to wish

Тема Re: Българските филми?нови [re: Ladysexy]  
Автор flor4eee (старо куче)
Публикувано28.03.11 18:26

Аз също щях да ви питам гледахте ли TILT. Аз прочетох книгата - пълно разочарование...

Тема Re: Българските филми?нови [re: flor4eee]  
Автор Zori_D (мама на двама)
Публикувано29.03.11 08:19

Гледахме ТИЛТ преди месец! Хареса ми, много добре изигран!Може и да съм пристрастна, много харесвам Радина Кърджилова!

Илия 14-05-2006
Петя 20-02-2009

Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано29.03.11 08:24

Аз не мога да се престраша и да гледам български филм

.... Предубедена съм, сигурно. Сега чакам да започнат да излъчват по Канал 1 десет БГ филми, може да гледам "Светът е голям...", но на кино едва ли ида

Автор galia71 (ветеран)
Публикувано29.03.11 08:31

Дъщеря ми гледа Тилт, беше и харесал като изключим коментара, че времето, в което се развивал не и допаднало много. Но за нас това време е познато

.

Светът е голям...го гледах и ми хареса, книгата също четох.

Като цяло харесвам български филми. Първата серия на Столичани в повече дава много надежди за хубав сериал. Вече си имам любимци

Редактирано от galia71 на 29.03.11 13:57.

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано29.03.11 09:10

И аз като декстър немога да се престраша за TILT гледала съм доста от съвременните филми и при лоши попадения се разочаровах, нямам много желание. Виж старите бг филми гледам с кеф, но сегашните .....

Тема Re: Българските филми?нови [re: jana]  
Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано29.03.11 09:50

Виж старите бг филми гледам с кеф, но сегашните...
Точно това си говорихме с мъж ми наскоро, че новите диалози са ми някак изкуствени, нещо им липсва на филмите ни. Ходя чат-пат на театър, има много добри актьори, но не всички стават и за киното. След месец започва някакъв български сериал по Канал 1, от сега са почнали да го рекламират...ами просто ме губят като аудитория от сега.

Тема Re: Българските филми?нови [re: Zori_D]  
Автор flor4eee (старо куче)
Публикувано29.03.11 10:52

Зори, освен Радина какво друго ти хареса във филма? Не зная дали е същия като книгата, предполага се, че книгата е по-пълна, обаче в книгата нищичко не се случи... четеш, четеш и си мислиш ей сега ще стане интересно, ще дойде кулминацията, някаква развръзка, нещо... и така си и свърши книгата.

Тема Re: Българските филми?нови [re: flor4eee]  
Автор Zori_D (мама на двама)
Публикувано29.03.11 11:08

Флорче, аз книгата не съм я чела, но ми хареса играта им! Като видиш погледа на главните актьори и сякаш усещаш емоциите им! Виждаш годините на прехода, когато повечето ходихме с дънки и мешки на гърба и карирани ризи!
Поревах си даже!

Илия 14-05-2006
Петя 20-02-2009

Автор Solar Wind (нередовна :)))
Публикувано29.03.11 11:22

"Дзифт" - много депресарски, тежък филм.
"Светът е голям ...." - много ми хареса, накрая се разплаках (не ми се случва често).

Сериалите, които вървят в момента по телевизията не ги гледам - нямам нерви.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.