|  | | 

| 

| 

| Тема |  Честит Рожден Ден, Вихрогонче!   |  |  | Автор | jana  (хаплива) |  | Публикувано | 01.03.11 09:30 |  |  | 

Да си жива и здрава. Да си много позитивна, решителна и все така усмихната. Продължавай да виждаш доброто във всичко. Бъди много обичана, уважавана и най-вече ценена

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден, Вихрогонче!  [re: jana] |  |  | Автор | tani4ka (mama na dvama) |  | Публикувано | 01.03.11 09:39 |  |  | 

Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден, Вихрогонче!  [re: jana] |  |  | Автор | surfline  (СтихияБалканска) |  | Публикувано | 01.03.11 11:17 |  |  | 

Честит празник, Мартеничке!
 Всичко най-добро на теб и хората близки на сърцето ти.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден, Вихрогонче!  [re: tani4ka] |  |  | Автор | incendio (Пиле Шарено) |  | Публикувано | 01.03.11 11:18 |  |  | 

Честит Рожден Ден!
 Здраве, щастие, късмет и весел празник!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден, Вихрогонче!  [re: jana] |  |  | Автор | Solar Wind (нередовна :))) |  | Публикувано | 01.03.11 11:38 |  |  | 

Честит Рожден Ден!
 Бъди много щастлива и обичана жена!

Весел празник!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден, Вихрогонче!  [re: Solar Wind] |  |  | Автор | -Randi- (многознайка) |  | Публикувано | 01.03.11 14:49 |  |  | 

4естито и от мен!
 Много здраве, много късмет, много позитивни емоции!
 Весел празник !!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден, Вихрогонче!  [re: -Randi-] |  |  | Автор | snich (top4o) |  | Публикувано | 01.03.11 22:51 |  |  | 

Честит рожден ден,адашче !!! Все така усмихната!!! Целувки

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден, Вихрогонче!  [re: jana] |  |  | Автор | Aлa-Бaлa () |  | Публикувано | 02.03.11 10:15 |  |  | 

На патерица честито и с най-добри пожелания!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит Рожден Ден, Вихрогонче!
[re: Aлa-Бaлa] |  |  | Автор | tswete (Алекс на 5 г.) |  | Публикувано | 07.03.11 13:30 |  |  | 

Честит рожден ден и от мен!!!
 Бъди здрава и щастлива жена, обичана от най-близките, уважавана от колеги и приятели!
 Бъди все така изпълнена с енергия и с положителни емоции!
 Бъди силна и не давай на нищо да съкруши оптимизма ти!

|  |  |  
             |  |  | 

БЛАГОДАРЯ ВИ  Много сте мили!
 Отпразнувах разкошен 1 март  Толкова много ЛЮБОВ
 За мен Баба Марта е много специален ден: мама и аз имаме рожден ден на тази дата, освен това точно тогава празнувам важни за мен годишнини - от запознанството със съпруга ми и от моето кръщене
 Тази година денят съвпадна и с връщането на мъжа ми от чужбинско, така че вълненията бяха наистина доволно големи... получих страхотен подарък от него - мобилен телефон от Франция... абе изобщо - похвалих ви се
 Още веднъж - мерси много, че сте се сетили за мен и сте ми пожелали толкова хубави неща

Изготвям професионално лични и партньорски хороскопи!

|  |  |  |  

|   | 
 |