Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:57 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Столче за коланови  
Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано21.02.10 09:36

Момичета имам нужда от съвет и модели. Ще купуваме на Насето следващо столче, 9-36кг, но да бъде с колани. Кажете вашите какви са и доволни ли сте. Цените варират от 100 до 300 и нагоре лв, пък нещо не ми се дават ужасно много пари, а е важно все пак. Вчера гледахме в хиполенд и се спряхме на

... но трябва ли това , че е българско да ме спира се чудя?!

Тема Re: Столче за коланови [re: Aлa-Бaлa]  
Автор kacumoto ()
Публикувано21.02.10 09:53

Изглежда добре. Ние сме с на Cangaro и честно казано съм много доволна, но то се води пък същите килограми, а май вече ни е малко {на 4 години сме и сме около 20-22 кг}

Тема Re: Столче за кола [re: Aлa-Бaлa]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано21.02.10 19:00

На мен също ми изглежда добре, но не виждам как се монтира. Коланът на колата минава ли сигурно през задната му част за позицията с коланите - ако да, не виждам проблем

.

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано21.02.10 19:51

Изглежда добре, ние сме с такъв подобен вариянт от почти година и съм много доволна (говоря за вида столче, не марката)

Hot stuff

Редактирано от jana на 21.02.10 19:56.

Тема Re: Столче за коланови [re: surfline]  
Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано22.02.10 08:42

Аок ит кажа, че изобщо не се сетих да погледна...

Поне е наблизо магазина, пак ще се ходи.

Тема Re: Столче за коланови [re: jana]  
Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано22.02.10 08:47

На нас ни е рано още, но тези модеил, които гледам впоследствие им се маха горната част и остава това, което си показала.

Редактирано от Aлa-Бaлa на 22.02.10 08:54.

Автор tani4ka (mama na dvama)
Публикувано22.02.10 09:03

Не знам марката на нашето....

, но баткото израстна с него, сега е на беба.
Наистина е важно да провериш за коланите на колата. Иначе това, което си избрала изглежда страхотно.

Автор Kitten (in love)
Публикувано23.02.10 12:49

Според мен изборът на столче зависи преди всичко от отговора на следния въпрос: С каква цел купувате столчето: за сигурност или за отчитане спазването на закона?
Ако ще се отчитате пред закона, столчето се избира според дизайна, красотата и евтинията.
Ако целта е да се вземат възможните мерки за сигурността на детето.. препоръчвам преглед на следната табличка

Това са резултатите от ежегодните тестове на детски столчета от Германската автомобилна асоциация.... вярно е, че не всички описани марки се предлагат у нас, но според мен си струва да се избере от наличните...

Тема Re: Столче за коланови [re: Kitten]  
Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано23.02.10 15:25

Вчера попаднах на същия линк, така че ще го изчета и след това ще взимам решение за марката.

Автор tswete (Алекс на 5 г.)
Публикувано23.02.10 17:37

Поради тези изследвания аз се заинатих и купих Макси кози. Таткото не беше съгласен, затова си го мъкнах сама, сама си го платих. Но прецених, че 265 лв.,дето ще се ползват до 12 г.възраст си заслужават. Пък дано не се случи да се използва по предназначение.След още някоя и друга година ще му сменя с нова дамаската. Ок. 40 лв. бяха преди и тъкмо ще сменим малко десена.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.