|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
Спамка
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 03.11.09 17:57 |
|
| |
Тема
|
Нещо за "топла" лека нощ
[re: surfline]
|
|
Автор |
galia71 (пристрастен) |
Публикувано | 03.11.09 21:00 |
|
Само да не ме линчувате
Подреждах дискове тия дни и се сетих за Touch And Go. Много въздействаща музика, клипът не бях го гледала преди това.
| |
|
Наскоро чух за първи път тази песен на Преслава - Силните мъже - заслушах се в текста... и се замислих върху него... какво ще кажете вие? Иска ли ви се понякога да сте просто "слаба жена" или държите винаги да сте горди, на върха, независими, самостоятелни? Не зная защо това парче толкова силно ми въздейства...
| |
Тема
|
Re: Къде са силните мъже...
[re: vihrogonche]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 04.11.09 09:07 |
|
Оооо напротив една жена трябва да умее да е и силна и слаба. Мъжете харесват до тях да стоят силни жени, подкрепящи ги и обичащи ги, от друга страна искат в топлите завивки да е сгушена и слаба жена, за която да се грижат и "пазят". Най-добре е да се намери златната среда.
Hot stuff
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
vihrogonche (хлапето е на 5) |
Публикувано | 04.11.09 10:56 |
|
напълно съм съгласна
но в песента става дума за това, че на нея й е писнало да бъде единствено силната, иска поне за малко да е просто "слаба жена", разбираш ли?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 04.11.09 11:32 |
|
Това зависи от мъжа, ако е някоя мижитурка и трябва да му се казва "Дишай-недишай" .... Песента не съм я чула няма и да я чуя .... чалгата не ме блазни
Hot stuff
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vihrogonche (хлапето е на 5) |
Публикувано | 04.11.09 11:33 |
|
поп-фолк, яна, поп-фолк
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 04.11.09 11:36 |
|
За мен разлика няма все същата боза
Hot stuff
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_dexter_ (оптимист) |
Публикувано | 04.11.09 11:48 |
|
Във Варна са изкарали едни билбордове "Чалгата е шит - сорри, Rolling Stones проговори български"
| |
Тема
|
[re: _dexter_]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 04.11.09 12:10 |
|
Hot stuff
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|