Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:36 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Тема Прахосмукачка за сополинови  
Автор Tochkova (любопитна)
Публикувано14.10.09 22:50

Някой дали е използавал тази джаджа и какви са отзивите за нея?

Тема Re: Прахосмукачка за сополинови [re: Tochkova]  
Автор нeмиpницa (мама на двама)
Публикувано14.10.09 23:10

Купувай си и хич не се двоуми. Перфектна е. Взех си я миналата година от данет. Ники сега е със сополки и си я ползвам. Покрай мен всички мами имат такава.

Автор NikiFin (ветеран)
Публикувано14.10.09 23:18

Препоръчвам ти това. До ден днешен го ползвам, перфектно е

Това да пускам прахосмукачка за всяко аспириране ми изглежда прекалено сложно. Ако правилно съм разбрала за кво иде реч де

Автор Tochkova (любопитна)
Публикувано18.10.09 18:05

Взех въпросното приспособление - пробвах първо върху мен, неприятно е, но изобщо не боли! И какви "ценности" изкарахме от носа на дребната, лелелеее.... Ако престане и да се тръшка по време на процедурата, ще съм още по-доволна

Автор Bistra15 (слънчева)
Публикувано18.10.09 19:07

Здравейте и от мен. Върху племенницата ми изпробваха такова изобретение, което наистина се закача за прахосмукачката, ефекасно е. Само не знам до колко не уврежда носната лигавица, след като секретите насилствено излизат от носа.

Снаха ми беше мн доволна, докато един ден племенницата не и се ядоса и не прегриза маркучето на помпичката

.

В Австрия и Унгария горещо ги препоръчват. В Бг не съм виждала такива, които да се закачат на прахосмукачките.

Тема Re: Прахосмукачка за сополи [re: Tochkova]  
Автор pinkiwinki (член)
Публикувано18.10.09 23:16

Честно казано, второ дете гледам и за първи път виждам и чувам за подобна сополосмукачка.
Аз ползвам обикновен аспиратор за нос /мисля, че старият ми е на Камера, а този, дето сега го ползвам за бебка е някакъв друг, измислен/ и се справяме отлично. Е, на детенце не им харесва изобщо, то кой обича да му чоплят носа, обаче какво чудо изкарвам - имам чувството, че цялата му главичка е пълна със секрет, къде го побира това нещо. Кофтито е, че не всяка майка успява да свикне с него, повечето около мен твърдят, че не успяват да направят нищо, явно се иска да си голям инат. Иначе цената му е почти никаква - около 3 лв.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.