|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Пътеводител на българиситическия файтонджия
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 30.09.08 16:05 |
|
Темата е отворена за всякакви разкази за пътешествията на клубари, клубарини и клубаринчета по света и у нас.
Всеки желаещ да сподели впечатленията си от лично посетени природни забележителности, хотели, частни пансиони, квартири, къмпинги и места за пикник е добре дошъл. Публикуването на линкове, телефони и адреси е разрешено, стига да не засяга нечии лични интереси.
Единствената ми молба е да се придържаме към "енциклопедичния" вид на темата - т.е. споделеното, а останалите коментари да останат за отворените клюкарски теми или на лични съобщения. Знаете, че с Яна нямаме проблем със спамът, но ако под всеки пост се съберат още 10-15 ох и ах ще се изгуби "помощният" и характер.
Сърдечни благодарности на Месечинка и Насинда за прекрасната идея и на всички, които ще допринесат с разказите си за нейното развитие.
Дерзайте.
| |
Тема
|
Re: Пътеводител на българиситическия файтонджия
[re: surfline]
|
|
Автор |
lavandula (спокоен) |
Публикувано | 30.09.08 21:07 |
|
Тази година като "за последно" доста пообиколихме с благоверния по света и у нас. За първи път бях на язовир "Пчелина" - разкошно място с напълно реставриран параклис и уникална гледка, намира се на около 60 км от София. Също така се разходихме отново до Ждрелото на Ерма, невероятна месност е (на 3 км от гр. Трън) има много хубави екопътеки и възможност за пикник сред гората. Да не забравя и Земенския манастир, също много хубаво местенце за разходка и почивка
"Бори се и търси, върви, и не падай духом!"
| |
Тема
|
[re: lavandula]
|
|
Автор |
Mese4inka (пристрастен) |
Публикувано | 03.10.08 20:23 |
|
Честита нова темичка :)
Може би Чери ще драсне два реда с първоизточника на този пътеводител :)
| |
Тема
|
[re: Mese4inka]
|
|
Автор |
dessbess (пристрастен) |
Публикувано | 03.10.08 23:35 |
|
А защо да не си направим и една паралелна, малко по-клюкарска темичка за пътешествия, в която да мечтаем за бъдещи воаяжи по близки и далечни местенца, а и да споделяме впечатления от посетени вече такива!
Както се казва, да поплакнем очи и да помечтаем за пътешествия.....
| |
Тема
|
[re: dessbess]
|
|
Автор |
bggal (Kpucu) |
Публикувано | 04.10.08 00:48 |
|
Айдеее...все едно surfline написа да спамите, аз вече дзяпам с интерес, викам колко се е исписало - мнения мнения - а то само спам яяяя се стегнете моля
| |
Тема
|
Гоце Делчев, Огняново, Ковачевица
[re: surfline]
|
|
Автор |
anamari (ентусиаст) |
Публикувано | 04.10.08 10:47 |
|
Хайде, аз да ви покажа моя роден град и околностите. Супер е за семейна почивка.
Редактирано от surfline на 10.10.08 12:13.
| |
Тема
|
с. Арбанаси, месността Ксилифора
[re: Mese4inka]
|
|
Автор |
cchery (G'n'R forever) |
Публикувано | 05.10.08 10:57 |
|
Хаха, не ме превизвиквай, че ще драсна не 2, ами 200 реда. Майтап, наистина има много места, които мога с чисто сърце да препоръчам и ще намеря време през новата седмица. На първо време искам обаче и аз като Анамари да ви подсетя за 2 чудни места около моя роден град Горна Оряховица - и местността Ксилифор между Арбанаси, Търново е село Шереметя - аз там обожавам да водя децата. На Ксилифора има един хотел и една хижа - Чудно е за тийм билдинги.
Редактирано от surfline на 10.10.08 12:15.
| |
Тема
|
[re: anamari]
|
|
Автор |
Nasinda (Мама на торнадо) |
Публикувано | 05.10.08 20:55 |
|
Мила можеш ли да ме насочиш към някакви къщи в Ковачевица, ако твои познати дават под наем. Хареса ми мястото, а не съм ходила в този район.
Геройство е човек да прави каквото трябва, а съвсем лесно е да прави каквото иска
| |
Тема
|
Хотели в Ковачевица
[re: Nasinda]
|
|
Автор |
anamari (ентусиаст) |
Публикувано | 06.10.08 10:28 |
|
За съжаление нямам познати там. Ходила съм на кръчма само в Капсъзови къщи, иначе само на разходки в селото.
Редактирано от surfline на 10.10.08 12:16.
| |
|
страхотна красота и спокойствие, ходихме с мъжа ми преди няколко години, да му покажа автентична българска атмосфера, беше есен, уникално красиво, като излязло от картина.
отседнахме в
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|