Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:27 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Спамки с презрамкинови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано13.07.09 00:08

Хайде едно добро начало на работната седмица за всички

Тема Хайде, добра седмица с пожеланиенови [re: surfline]  
Автор cchery (G'n'R forever)
Публикувано13.07.09 09:23

за суша

.

И да ви кажа нещо интересно, на което попаднах: примерът на един китайски пенсионер.

"Пенсиониран учител стана звезда в Китай благодарение на Интернет, след като замерваше с камъни коли, пренебрегващи червения светофар, предаде АФП. Ядосаният 74-годишен учител започнал да се бори за правата на пешеходците, след като пешеходец е бил убит близо до мястото, където е живеел. Той успял да убеди властите да поставят светофар, но след това много коли продължили да го пренебрегват. Тогава той заел позиция на кръстовището и започнал да хвърля тухли по колите. Двама други възрастни мъже с гражданска позиция се присъединили към него, а други им носели още тухли и вода. Той успял да повреди над 30 коли, преди да бъде спрян от полицията, но след разпита бил освободен без обвинение. "Просто исках да привлека вниманието на хората и да кажа на шофьорите да мислят за пешеходците", заявил е той. Атаките му получиха почти 80% подкрепа в китайското Интернет-пространство сред 400 хиляди гласували. Китайските пътища са печално известни с опасностите си. Миналата година близо 73500 души загинаха в пътни инциденти, или повече от 200 фатални случая на ден. /БГНЕС /"

Тема Големи намаления в Ла Редутнови [re: surfline]  
Публикувано13.07.09 09:58

Сега е момента, който е фен да пазарува. Ето един линк на който цените са доста сносни:

. Ако се комбинират няколко човека доставката и транспорта излизат доста евтино.

Тема Re: Големи намаления в Ла Редутнови [re: cchery]  
Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано13.07.09 10:03

Id;f mf/c,pайте, защото са до 28-ми юли...чакам една опръчка и се опитвам да се удържа за още.

Тема Re: Големи намаления в Ла Редутнови [re: cchery]  
Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано13.07.09 10:05

Ние миналата седмица я свършихме тази работа, но аз пазарувам само за фъстъчка, за мен не мога да преценя как ще ми стои и дали изобщо ще ми стане

Тема Re: Хайде, добра седмица с пожеланиенови [re: cchery]  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано13.07.09 10:05

На това му викам аз "тежка дума"

...Сещам се как преди х-години в началото на модата на автоалармите, когато на всеки 3 мин. нещо започваше да квичи, пищи или пее ламбада баба ми(лека и пръст) разтовари едно голяяямо парче диня върху чистак-бърсак новата тапицерия на едно кабрио, спряло под прозорците и...

Тема Re: Големи намаления в Ла Редутнови [re: _dexter_]  
Автор Mese4inka (пристрастен)
Публикувано13.07.09 11:01

И аз така в началото на годината поръчах, ама нещо стана объркване и отнесох 3 месеца в чакане. Добре, че нещата бяха за лятото :)
А китайското деде - евала. Пък може и от бездели е да си е измислил заниманието... Иначе на фона на цялото население на Китай подкрепа от 400 000 сигурно не е чак толкова много, но за БГ си е - ехееейййй! :)

Тема Re: Хайде, добра седмица с пожеланиенови [re: surfline]  
Публикувано13.07.09 11:01

Хихихихи...... макар че е жалко за динята, щото аз обожавам дини. Ама гледам, че нещата по другия начин трудно влизат в релси. Вчера следобед все пак тридневният дъжд в София спря и ние с децата - право в Борисовата да разнообразим малко. И баш там на площадката със слончето чувам една майка да говори на детето си: " И внимавай къде тичаш, че има акота!" И верно поглеждам надолу ......... лайна. Сега ми кажете при положение, че паркът е голям, що точно там трябва да минеш с кучето си. И айде минал си, ми почисти му де.

Тема Re: Големи намаления в Ла Редутнови [re: Mese4inka]  
Публикувано13.07.09 11:04

Ще го каним у нас дядото ........ барабар с тия 400 К и да видиш тогава.

Тема Пиенето в парковетенови [re: surfline]  
Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано13.07.09 11:09

Днес съвсем случайно от Здравей България, научих че пиенето по парковете било забранено и глобите били доста солени

.

По принцип не съм фен на пиенето на биричка на пейка, но доста млади хора го практикувам, че и на мен ми се е случвало. Следва въпроса кой го е измислил това?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.