|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
missed abortion
|
|
Автор |
kacumoto () |
Публикувано | 08.07.09 18:47 |
|
Здравейте, съжалявам че пускам такава гадна тема, но знам че тук ще срещна подкрепа.
Вчера след преглед, д-р Табакова установи, че бебето няма пулс. Бях в осма седмица. Ходих и на второ мнение при Мазнейкова и тя потвърди. Днес сутринта бях на абразио. Ужасно се чувствам. Докторката каза, че било често срещано, но нали всеки си мисли, че на него няма да се случи.
Ако някои го е преживял нека сподели.
| |
|
А толкова го исках това бебенце...
| |
|
много съжалявам!
Аз също го преживях преди 3г. ,бях в 9-та г.с. ,забременях след лапароскопия и стимулация и също много го искахме ,но уви.След това загубихме и близнаци в 20-та г.с.
За съжаление се случва наистина често.
Дано следващата бременност е скоро и този път успешна!
| |
|
Искренно ти същувствам. И аз преживях същата трагедия преди 5 години. Бях в 8 гестациона седмица плода също нямаше пулс и не се развиваше стигна се до аборт.Жалкото е че такива неща се случватА на теб пожелавам успех.
| |
Тема
|
Re: missed abortion
[re: kacumoto]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 08.07.09 20:49 |
|
много съжалявам, помня колко много го искаше
колкото и да е клиширано искам да ти кажа една любима мисъл "Нещата в живота винаги се случват за добро", макар и сега да ти е много трудно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bggal (Kpucu) |
Публикувано | 08.07.09 21:22 |
|
Много сьжалявам и стискам палци всичко да е наред с бьдеща бременност!
| |
|
Благодаря ви момичета, вие сте истинска подкрепа.
| |
|
Ей,много съжалявам, че така стана....
Но пък ти желая радостта да те споходи възможно най-бързо отново и всичко да бъде ок!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Zori_D (мама на Илийчо) |
Публикувано | 08.07.09 22:40 |
|
Това е бил за мен много страшеен момент! И при двете бремености чакането да се чуе сърдечната дейност ми се струваше вечност! Слава Богу и двете бремености ми завършиха с здрави бебчета!
Пожелавам ти скоро да видиш отново две чертички и да се радваш в близко бъдеще на здраво бебче!
| |
|
Съжалявам, спомням си колко искаше това бебенце...
Натъгувай се, наплачи се и ... продължи напред, сигурна съм, че един ден ще имаш мечтаното момиченце!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|