Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:08 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Как се справяте с комарите?нови  
Автор Tochkova (любопитна)
Публикувано04.07.09 11:41

Какво мога да направя, за да се оттървем от комарите? Машинка май не става, заради бебето, има ли нещо за мазане за толкова малко бебе, чувам за някакво хомеопатимно лекарство - Ледум, ама дали има ефект? С мрежа пък не влиза достатъчно въздух. Някакви идеи?

Тема Re: Как се справяте с комарите?нови [re: Tochkova]  
Автор Acя ()
Публикувано04.07.09 12:13

Чико имат мазило за толкова малки бебета.

Продава се на ролка(като роллон дезодорантче), както и като мазило
Мрежата ви каква е? нашата беше най-обикновена на някаква измислена марка и според мен до детето си имаше достатъчно въздух

Тема Re: Как се справяте с комарите?нови [re: Acя]  
Публикувано04.07.09 13:02

Аз говоря за мрежа на прозорците. Това за Чико не го знаех въобще. Всъщност в момента нахапана съм аз, тя нали е по-облечена през нощта, та на нея още й се разминава, ама като тръгнем с караваната да сме подготвени

А машинката на Чико дали е ефикасна, че ние купихме такава от Метро, ама китайска и не виждам ефет от нея?

Редактирано от Tochkova на 04.07.09 13:07.

Автор Acя ()
Публикувано04.07.09 13:20

хахаха голямо объркване стана....
значи ти можеш да ползваше спрейове против комари-примерно Аутан, OFF също са добър избор.
А на Чико аз ползвах за децата това, което е като ролон дезодорантче и бях доволна

. Моята приятелка ползваше същото и тя беше доволна.

Тема Re: Как се справяте с комарите?нови [re: Acя]  
Публикувано04.07.09 13:33

Всъщност ти правилно си ме разбрала. За мазане на бебето питам, ама после смотано отговорих и те подведох, щото исках и аз да се оплача, ама то стана .... каша

Автор oksana (минаващ)
Публикувано04.07.09 21:40

И аз това се чудех кое е по-удачно машинка (на райт или пр.).или някое мазило.До колкото разбирам е по-добре да използвам препарат за бебо.

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано04.07.09 23:33

също чико имат машинка за комари, но не слагаш нарфюмираните отрови, а работи на принципа на някакъв звук който ние не чуваме а комарите чуват... много ефективна понеже е малка и преносима и спокойно може да се сложи в краката на бебето където и да е то (в количката примерно навън)

тинтири-минтири

Редактирано от 3aиpa на 04.07.09 23:37.

Тема Re: Как се справяте с комарите?нови [re: 3aиpa]  
Публикувано05.07.09 01:58

ама изпробвано ли е, че работи щото вече имам нам колко си машинки и лампи вкъщи, а ефект нулев

Тема Re: Как се справяте с комарите? [re: Tochkova]  
Автор lavandula (спокоен)
Публикувано05.07.09 22:49

Освен Ролона на Чико има и крем. По-евтино излиза, ефикасен е, а и за теб ще има, защото е много.

Автор bggal (Kpucu)
Публикувано06.07.09 05:59

Аз ползвам това

, ново е и да си кажа честно нямам голямо мнение все още...ще видим как ще е , но тьй като тук няма крем които е окей за бебе взехме това за Саша...неисках да купувам нищо което ако случайно близне, защото всичко и е в устата само да се притеснявам, а на всичките бебешки мазила против комари прочетох, че не са окей ако ги близне...доближи до очите и т.н. Продуктите на Чико ги няма тук и не сьм пробвала препорьчаната ролка.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.