Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:36 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема 2008ма мами се радват на бебета засмяни!нови  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано10.04.09 04:42

Здравейте мамчета!

Освен да се похваля сьс супер пролетно време и много разходки незнам с какво друго да започна!

Саша вече си има 2 долни предни зьбчета и сега реанимираме и 2те то не беше реване, не беше будуване, не беше дране - с 2 думи бях мама! За щастие температура нямаше ама то другото беше достатьчно!!!

Та...това покрай нас.........

vesel4o - Александра 14.02.2008
angels_zg - Георги 25.02.2008
ivatom - Адриен 28.05.2008
oksana - Валентин 07.06.2008
elimarr - Явор 02.10.2008
nasam-natam - Сашо 06.10.2008
Иpeтo - Калоян 07.10.2008
bggal - Саша 20.10.2008
Ali_ - Даниел 22.10.2008
tani4ka - Албена 04.12.2008
sagitario - София

Тема Re: 2008ма мами се радват на бебета засмяни!нови [re: bggal]  
Автор oksana (непознат)
Публикувано10.04.09 16:00

.И ние така радвамесе на слънчевото време и сме почти по-цял ден навън.

На Валентин пак му никнат зъби и е нещо страшно не може да спи носа му тече и изопщо лудницата е пълна.За сега е това при нас.

Автор ivatom ()
Публикувано10.04.09 18:04

Здрчвейте и от мен,бравона Саша за зъбчетата и ние така две долни и ние бодувахме и още продължаваме

Радвам се на хубавото време и си го прибирам в торбичката че в края на месеца се местим във Франция, а там не е същото време
Адриен не спира да си казва Браво с ръчичките докато яде много е смешен

Тема Re: 2008ма мами се радват на бебета засмяни!нови [re: ivatom]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано10.04.09 18:16

Ха, сладур мальк - представям си какьв сладур е да си пляска с рьчичките

А да ви питам, вие ползвате ли вьзглавница за бебето и какво ви е мнението? Аз мисля, че трябва да й дам на Саша когато порасне и си иска, но моя мьж ме помоли да ви попитам тук в клубчето...

Автор oksana (непознат)
Публикувано10.04.09 19:30

Аз лично ползвам тънка възглавничка почти от както се е родил Валентин, макар лекарите да казват, че не е неопходима до 1 годинка все ми се струва ,че главичката му е надоло и не му е удобно.

Автор angels_zg (кукла z22)
Публикувано10.04.09 19:32

ние не ползваме и съм чела,че няма нужда преди детето да стане на поне 2г.

Ние пък на 25.04 заминаваме пак за Белгия.

Жоро няколко вечери ни прави на луди като си играе до 3ч. и не заспива.
Изкара и нямамъв гаден вирус с Т 39,7 ,която с нищо не можехме да смъкнем.Едва до 38,5 го докарвахме и след час пак нагоре.Наложи се и АБ да дадем,но пък направи алергия към него.
Сега вече е добре.

Автор Acя ()
Публикувано10.04.09 22:45

Криси, по принцип възглавнички може да се слагат на бебета, когато обиколката на гърдичките стане по-голяма от обиколката на главичката.

Тема Re: 2008ма мами се радват на бебета засмяни!нови [re: Acя]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано11.04.09 04:44

Аз да си кажа сьм против и затова му казах на Валентин, че като Саша порасне и е достатьчно голяма да си поиска вьзглавничка да речем защото е легнала на наша и й е харесало да й се вземе някоя малка за деца, но той ме помоли просто да попитам тук за да видим какво мислят мамите

досега за много неща се консултираме с вас и немога да отрека, че сте ми помагали не ведньж - благодаря!

Тема Re: 2008ма мами се радват на бебета засмяни!нови [re: angels_zg]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано11.04.09 04:53

Олеееееее, весео ви е било

Радвам се, че всичко е наред вече!

Тема Re: 2008ма мами се радват на бебета засмяни!нови [re: oksana]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано11.04.09 04:59

Ами и аз това му казах на моя мьж, че някои хора са си започнали от началото да слагат вьзглавнички на децата си и си им слагат така, но че иначе просто ей така за кеф няма смисьл да й слагаме на Саша. Тя от известно време се вьрти и спи по корем или настрани и си слага рьчичките под главичката в зависимост от това точно как лежи, сама си се наглася и той все си мисли, че не й е удобно, а според мен си се наглася тя сама ама иди му обяснявай на моя професор

плюс това според мен както се премята на сьн и оси обикаля леглото по няколко пьти сьс сигурност няма да й остане вьзглавничката под главичката при всяко едно поможение...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.