Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:54 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Морска диетична подготовка!нови  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано27.05.09 09:43

Айде момичета, това са последните метри преди излагането телесата на плажа, да се постараем още малко, а? И малко по-сериозно от страна на някои, за съвестните - аплодисменти. На следващата среща съм със сантиметърчето в една ръка и тоягата в другата.

Hot stuff

Тема Re: Морска диетична подготовка!нови [re: jana]  
Публикувано27.05.09 09:45

Ирето, защо не пробваш да приемаш до 500 калории на ден, като ги разпределиш между важните за детето храни. Според мен без диета, с ограничение в количеството на храната и повече движение ще почнеш да сваляш

Hot stuff

Тема Re: Морска диетична подготовка! [re: jana]  
Автор Иpeтo (ентусиаст)
Публикувано27.05.09 09:55

С до 500 по-малко имаш предвид, нали? Не 500 общо?
Ами това е идеята...пък за спорта много време не ми остава, но денем се разхождаме поне по 1.5 - 2.0 с количката, мисля да увелича малко темпото...

Тема Re: Морска диетична подготовка!нови [re: jana]  
Автор Acя ()
Публикувано27.05.09 10:02

500 калории на ден са крайно недостатъчни за кърмачка!
Ирето, според мен най-щадящо за кърмачки е разделното хранене. Това намаляване на храненето, което си намислила, също е добър вариант, въпреки, че е по-удачно храненията да са повече на брой в по-малко количество. Приемът на много вода си остава задължителен. Много разходки в бързо темпо ще дадат резултат. Някои мами практикуват диетата на Дюкан в модифициран вариант, но тъй като не съм запозната е по-добре да хвърлиш едно око в кърмаческия.
Все пак ми се иска да не се отчайваш, ако не сваляш въпреки ограниченията. за нещастие има и такива мами, аз самата съм от тях. В крайна сметка правиш най-важното,най-доброто и най-най-естественото нещо за детето си, което е повече от всичко

. Тези твои саможертви ще ти се отблагодарят в дългосрочен план.

Тема Записвам се за зелевата от 1 юнинови [re: Acя]  
Автор dessbess (ветеран)
Публикувано27.05.09 10:42

Има ли и други мераклии?

Тема Re: Записвам се за зелевата от 1 юнинови [re: dessbess]  
Публикувано27.05.09 10:51

Ми аз тая седмица съм само на айряни, ако не смъкна качените през уикенда няколко килца ще се включа и аз, но ще е за седмица не повече

Hot stuff

Тема Re: Записвам се за зелевата от 1 юнинови [re: jana]  
Автор dessbess (ветеран)
Публикувано27.05.09 10:55

Гледай да не изчезнеш съвсем!

Аз вчера мерих един бански и направо останах без дъх като си видях любовните дръжки....
А до неделя съм на таратор и салата Табуле...не знам дали е диетична с тоя булгур, но поне е витаминозна и засища.

Тема Re: Записвам се за зелевата от 1 юнинови [re: dessbess]  
Публикувано27.05.09 11:19

И да зачезна, паласките ще останат да навяват спомени за мен.

Hot stuff

Тема Re: Записвам се за зелевата от 1 юнинови [re: jana]  
Автор Zori_D (мама на Илийчо)
Публикувано27.05.09 13:03

Янче, Янче де и аз да имах твоите паласки! Нямаше и да се сетя за диета!

Днес забелязах, че съм смъкнала още един килограм! За 10 дни- вече 5 съм смъкнала! Хип Хип Ура!
Сега като знам, че наближава период на застой и лошо ми става!

Тема Re: Морска диетична подготовка! [re: jana]  
Автор mishellinna (MISix)
Публикувано27.05.09 13:12

Аз диети не искам да пазя повече - това се разбра! Но пък фитнеса вкъщи вече е готов - стаята е оборудвана и се започвам! Да видим какви снимки ще постнем после от гръцко! С целулита почти се преборих, остават мазнинки, паласки и други красоти! А, от другия месец тръгвам и на народни танци! И като ме видите следващия път ако не приличам на нищо - линчувайте ме!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.