Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:25 09.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Спамканови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано13.05.09 16:19

...хайде пренасяме се. И продължаваме да обсъждаме плажове, човекът-врясък и благотворителните вип-ове

.

Тема Re: Спамканови [re: surfline]  
Автор cchery (G'n'R forever)
Публикувано13.05.09 16:49

С удоволстве се включвам и по 3-те теми, но от вкъщи. Сега зачезвам.

Сърфски, човека-врясък е още по-добро верно от крясък!

Браво, ще му тръгне прякор от тоя клуб, да ми помните думата.

Тема Re: Спамканови [re: cchery]  
Автор Nasinda (Мама на торнадо)
Публикувано13.05.09 17:38

Струва ми се много странно да се използват толкова силни епитети...изпълнението му може да не е хубаво, но пък човека е постигнал много в живота си и поне малко трябва да се уважава заради това - лично мое мнение

Ето линк, за който иска да прочете:

Тема Re: Спамканови [re: Nasinda]  
Автор flor4eee (пристрастен)
Публикувано13.05.09 18:53

Днес ми стана интересно и се поразнових в нета, попаднах на негово интервю:

Еми още по-антипатичен ми стана, то бива самочувствие, ама чак път толкова, айде няма нужда.

Тема Re: Спамканови [re: Nasinda]  
Публикувано13.05.09 22:11

Ами не, не ги намирам за силни. Даже ако имах власт и влияние щях да призова за отпор на обществото срещу подобни "представяния" на страната ни. Ами писна ми да ходят всякакви недоносчета и да ни излагат. Нямаше ли по-добра песен, по-добро изпълнение, което по някакъв начин да издигне България в очите на хората и да не коментира холандеца колко фалшиво пее българския изпълнител още преди да е тръгнало изпълнението.

И да ти кажа хич не съм убедена в успехите на врясъка отвъд океана. Може и да има истина. В крайна сметка тук немалко хора хулят Лили Иванова, но за мен тя е най-голямата. Въпрос на субективно виждане.

Тема Re: Спамка [re: flor4eee]  
Публикувано13.05.09 22:15

Ох, боже, и биография пишел.

Кога се наживя толкова за цяла биография. Аз в момента чета на Лили биографията, ама тя е на 70 и чак сега се решава да направи равносметка на изминалите години. А врясъкът ми изглежда доста по-млад.

Тема с. Бръшлян - някой бил; ли е там?нови [re: surfline]  
Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано14.05.09 08:53

Вдъхнових се от снимките на Чери от трънския Балкан и сега се пробвам да организирам ходене в Странджа. Издирих разни хотели в с. Бръшлян, но понеже никога не съм ходила, не знам какво да избера. Може ли ако някой е бил там да сподели впечатления, да препоръча някое конкретно място. На всечкото отгоре телефоните са смененни и едва успях да се свържа на няколко мобилни. Но все още съм ентусиазирана

Тема Азнови [re: _dexter_]  
Автор Гpeдopeд (байо)
Публикувано14.05.09 10:15

О, Сърмашик, село славно
от юнашката борба!
О,Сърмашик, знаме ново
на тракийска свобода!

Незнам дали ти е известно, но село Сърмашик за което се пее във великата песен Ясен Месец е всъщност старото има на село Бръшлян.

Квото и да се опитам да кажа няма да мога. Мястото е невероятно, Странджа е велика и слава богу, че е била гранична област и то с Турция, та е запазила девствеността си.

Непременно идете там. В центъра на селото има един много хубав комплекс Сърмашик - едни къщички, много яки:

Намирам в интернет и разни къщи, но не мога да ти дам отзиви. Мога обаче да ти дам контакт на един друг комплекс, пак от къщички в малко Търново, което е на има няма 10 км от Бръшлян и условията и цените са прекрасни. Тва само ако не намериш нищо подходящо в Бръшлян.

Съвет - обезателно посетете тоя край!!!

Тема Re: Азнови [re: Гpeдopeд]  
Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано14.05.09 10:25

Разгледах всички налични в нета места в Бръшлян, но не мога да се свържа, телефоните им са сменени. Така че дай телефон на това място в Малко Търново, за всеки случай - от трите места, на които звънях, едното е заето до юни, за другите трябва да побързам с резервацията. Да не вземем да останем на сухо накрая....

Тема Re: Азнови [re: _dexter_]  
Автор Гpeдopeд (байо)
Публикувано14.05.09 10:36

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.