Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:48 02.12.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Търновонови  
Автор ria_2OO9 (непознат )
Публикувано24.04.09 08:51

Има ли бъдещи мами от Търново, много искам да се запозная с някой, за да споделяме помежду си, аз ще съм от октомврийските мами.

Ima li bude6ti mami ot tarnovo,mnogo iskam da se zapoznaja s njaoi za da spodeljame pomezdu si,az 6te sam ot oktomvriiskite mami

Редактирано от jana на 24.04.09 09:15.

Тема Re: Търновонови [re: ria_2OO9]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано24.04.09 09:16

Добре дошла сред нас
Честита втора чертичка и лека бременност.
Ако искаш се включи към мамите очакващи 2009 г. своите бебоци, но моля пиши на кирилица.

Автор cchery (G'n'R forever)
Публикувано24.04.09 10:45

Еееееееееех, де да си бях там, май?

Всъщност съм от Горна Оряховица, но вече доста години не живея дори и в околността. Но ще ми е много приятно да те виждам в редиците ни. Всъщност мамата, дала името на клуба ни с ника си - happy mama беше родена там......... Има още 2-3 мами с връзки там. Така че няма да ти е самотно тук. Добре дошла!

Гледай позитивно на живота!Той има само хубави страни.Другото не е живот!

Автор galia71 (ентусиаст)
Публикувано24.04.09 17:58

Лека и спокойна бременност. Аз съм търновска снаха и много харесвам града ви. Чисто и приятно място за отглеждане на деца. А и толкова уроци по история могат да им се предат. Но има време.

. Наслади се на всички трепети около бременеенето

Публикувано02.05.09 19:29

Здравейте отново от мен,благодаря на всички включили се в темичката

Засега с мен всичко е наред надявам се и занапред да е така, а Вие как стеЩе се радвам да пишете отново!
Леко бременеене и на Вас

Тема Re: Търново [re: ria_2OO9]  
Автор Bistra15 (слънчева)
Публикувано11.05.09 22:11

здравейте и от мен, и аз съм търновска снаха, и през декември живот и здраве ще съм за втори път мама. Хубаво е да има търновска темичка в клуба.

Утре съм на преглед - УЗИ, БХС в София стискайте палци!!! Надявам се всичко да е наред.

Тема Re: Търновонови [re: Bistra15]  
Публикувано11.05.09 23:11

Хубаво е, разбира се!

Все пак си е роден край на някои хора. И сега, 14 години след като направо избягах оттам ми е адски мъчно.

На теб стискам палци, въпреки, че съм сигурна, че всьо ще ти е в порядке! И непременно да се похвалиш. Да не стане като авторката - пуска тема, а после няма и едно "баф" за налапалите кукичката.

Тема Re: Търновонови [re: cchery]  
Автор Bistra15 (слънчева)
Публикувано13.05.09 15:22

здравейте отново :)

Бебето е добре махаше с ръце и крака. Пуснах БХС на своя глава, обаче д-ра ми ми каза, че нищо няма да излезе от него, защото му е мн малка седмицата и и ме записа за понеделник. та пак ще съм софиянка на 18.05.

кажете вие при кой лекар ходите на консултация във В. Търново?

Тема Re: Търновонови [re: Bistra15]  
Публикувано13.05.09 15:48

Абе да не те разочаровам, обаче тук няма мама от Търново

, освен авторката на темата. Та едва ли ще сме ти от полза. В коя седмица си всъщност?

Публикувано04.06.09 16:52

Хей здравейте

Не съм пуснала само темичката, ето че съм тук, извинявам се че ме нямаше толкова време но ходя на работа и не ми остава мв време.Та.......Аз се казвам Ралица и съм от Търново,вече съм в 21 г.с, иначе аз ходя при д-р Младен Ангелов-голям специалист е.Ходих и на 4Д при д-р Паньова,но май е доста рано и нищо почти не се видяИначе за пола знам 90% момиче,чакам първи юли за да ми потвърди на 100%.Ще се радвам да се запознаем и дори да се видим,Ако искаш пиши и на скайп ralliang.
Чао за сего от мен и до скоро!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.