|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
Априлска среща-гореща?
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 02.04.09 10:24 |
|
Ще я има ли?
11(събота) или 12(неделя - Цветница) Април как звучи?
Ясно стана, че ще я има, за това ето и детайлите
1. дата: 11 април
2. около 18часа
3. ресторант "Ниагара" до ул.Симеон/бул.БотевРедактирано от surfline на 02.04.09 21:43.
| |
Тема
|
Re: Априлска среща-гореща?
[re: surfline]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 02.04.09 10:45 |
|
на мен ми звучи добре. 11 ми звучи малко по-добре . а за през деня или за вечерта става дума?
| |
Тема
|
[re: Acя]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 02.04.09 11:40 |
|
Абе ще ми се да е вечерно и без децата, че иначе няма да можем да си чуем приказката.
Но ако не става и дневно с/без децата става - аз съм свободна по всяко време и във всяко положение.
| |
|
Не че искам да ви се меся в срещите, но в началото направихме един пикник/BBQ на Витоша, бяхме цял ден и много яко се получи. Времето вече се затопля и мисля, че е време за повторение.
Ако все пак си предпочитате седянка нп, просто пускам идея. Имайте предвид, че неделя е цветница, вероятно част от народа ще има други планове .
| |
Тема
|
[re: surfline]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 02.04.09 11:53 |
|
супер!За мен също е по-добре вечер без малките! ОК съм и за двата дни!
| |
Тема
|
[re: Гpeдopeд]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 02.04.09 11:55 |
|
според мен е студено още за пикник ...а и е вероятно тревата да е мокра и т.н. красоти
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гpeдopeд (байо) |
Публикувано | 02.04.09 11:57 |
|
Аз лично мисля да откривам сезона, но както си решите.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Дaфнa (мама на двама) |
Публикувано | 02.04.09 14:21 |
|
И аз мисля, че е по-добре без малките
Лично аз съм за съботната вечер....освен, ако нямате много именници, на които ще гостувате.
Раничко е за пикник. Нека малко се позатопли, че дребоците да могат да се въргалят по тревата без ...да настинат
| |
Тема
|
[re: Дaфнa]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 02.04.09 14:43 |
|
е за събота именниците със сигурност ще са по-малко от в неделя
| |
Тема
|
[re: Дaфнa]
|
|
Автор |
cchery (G'n'R forever) |
Публикувано | 02.04.09 16:02 |
|
Естествено е по-добре без малките. И в този случай аз също съм за 11 вечерта. Но не мисля, че ще има проблем с пикника. Особено ако времето се задържи като вчера и днес ще е просто чудесно за всички ни да излезем от лайната....... Да не говорим, че в мен има 100 лв остатък от последната среща, които ако ги употребим за пикник, ще си купим почти всичко. Естествено зависи колко семейства ще се съберем.
Както и да е! Аз съм налична и за двата варианта, освен ако не съм сдала Богу дух.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|