|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Най-горещите фотоси - тук. Част 9та.   |  |  | Автор | surfline  (СтихияБалканска) |  | Публикувано | 15.03.09 20:57 |  |  | 

ЩРАК!

|  |  |  
             |  |  | 

Моите не са бебчета вече, но ще ги споделя с вас.
 Виктория на 5
 Алексантър на 7 и
 Кристина на 17

Парти

Разни

Ayth eimai, kai se opoion areso

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Добра седмица на всички  [re: Гъpkинятa] |  |  | Автор | Davie (пристрастен) |  | Публикувано | 16.03.09 10:31 |  |  | 

Виктория има страхотни очи!

To hear, one must be silent.

|  |  |  
             |  |  | 

Големи сладури са,да са ти живи и здрави.Много ми хареса идеята за илюзионист на детски рожден ден,представям си колко е интересно и за децата и за възрастните.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Добра седмица на всички  [re: Гъpkинятa] |  |  | Автор | surfline  (СтихияБалканска) |  | Публикувано | 16.03.09 10:47 |  |  | 

Оуууу, държа да отбележа, че съм влюбена в прическата на голямата ти дъщеря, а двамата ситнежи са просто невероятно сладки - има една снимка, където са двамата един до друг, леко в диагонал - като близнаци са.
 И ти си голяма сладурана.
 А бе да не си фризьорка - и твоята прическа ми харесва много?!
 Пускай по-често снимки и добре си ни дошла.

|  |  |  
             |  |  | 

Снимки да искате

Трудно влизам в банята, но после ми е кеф

Ще подкарам колата на мама

Ех, мамо остави ме да се изпишкам

Готови сме за карнавала

И голямата

А ти можеш ли да спиш като мен?

Но спирам, за да дам ред и на други мамета

Не съм фризьорка. Имам си една токущо завършила и много идейна за нетрадиционни прически

Ayth eimai, kai se opoion areso

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Добра седмица на всички  [re: Гъpkинятa] |  |  | Автор | 3aиpa (<<<>>>) |  | Публикувано | 16.03.09 13:46 |  |  | 

Мда... страхотни дечица си имаш... и каката голяма - кеф ....

тинтири-минтири

|  |  |  
             |  |  | 

Много са красиви. Харесва ми комбинацията три деца, но пусто като не мога да се навия за трето.

|  |  |  
             |  |  | 

здравей  и добре дошла при нас
 само аз ли не виждам снимките от последния ти постинг?

Януари 2009, Протест:

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Добра седмица на всички  [re: Гъpkинятa] |  |  | Автор | bggal (Kpucu) |  | Публикувано | 16.03.09 15:00 |  |  | 

Ау, много са красиви и 3те ти деца... тоалета на малката от 1вият линк просто е вьрха

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички) |   | 
 |