|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Честит имен ден на всички празнуващи   |  |  | Автор | *margo* (мама на двама) |  | Публикувано | 07.03.09 08:19 |  |  | 

бебета, деца, майки, татковци, баби, дядовци...
 Да сте живи, здрави, весели, щастливи, обичащи и много обичани. Весел празник и хубав ден.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: *margo*] |  |  | Автор | NadG () |  | Публикувано | 07.03.09 08:29 |  |  | 

А кой празнува днес

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: NadG] |  |  | Автор | galia71 (член) |  | Публикувано | 07.03.09 08:46 |  |  | 

Тодоров ден е.

Много здраве на всички именници и щастливи дни.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: *margo*] |  |  | Автор | ivatom () |  | Публикувано | 07.03.09 09:25 |  |  | 

Честит празник на всички!
 Да сте живи и здрави.Много щастие и любов да има около вас

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: *margo*] |  |  | Автор | bggal (Kpucu) |  | Публикувано | 07.03.09 09:48 |  |  | 

Честит празник и от нас! Много здраве, щастие и радост!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: *margo*] |  |  | Автор | more.more (минаващ) |  | Публикувано | 07.03.09 10:42 |  |  | 

Честито и от мен на всички празнуващи.Бъдете здрави и обичани.Весел празник.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: *margo*] |  |  | Автор | 3aиpa (<<<>>>) |  | Публикувано | 07.03.09 11:36 |  |  | 

Един Тоше само познавам... ама отдавна му нямам координатите...
 Хайде да са живи и здрави всички Тодорки и Тодорчовци

тинтири-минтири

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: 3aиpa] |  |  | Автор | scarlet81 (mama) |  | Публикувано | 07.03.09 14:24 |  |  | 

Аз като представител на двама празнуващи - мен и мъжа ми - казвам едно голямо благодаря и отивам да готвя, че гостите ще дойдат след 1 час!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: *margo*] |  |  | Автор | surfline  (СтихияБалканска) |  | Публикувано | 07.03.09 15:45 |  |  | 

Честит празник на носещите прекрасното име Тодор и производните му и малка почерпка и от мен - татко е именяк.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Честит имен ден на всички празнуващи  [re: surfline] |  |  | Автор | buba_atan (мама на двечки) |  | Публикувано | 07.03.09 22:20 |  |  | 

Честит Имен Ден на всички празнуващи.Да ви е живо и здраво името ,все с добро и за добро да се споменава.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |