Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:09 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема 2007 - В къщи за белите отесня... да идва временови  
Автор *margo* (мама на двама)
Публикувано14.02.09 15:19

топло и да се развихряме навън!

Наближават първите рожденици - смело за почерпка да се стягат, а пък ние за подарък!

Януари

Февруари
20.02 – Руслан на pepel
21.02 - Ема на jabolinka

Март
02.03 - Даниел на mishellinna
04.03 - Криси на topi
08.03 - Ния на mimy
15.03 - Ирен на ninina
16.03 - Вики на little.monkey
21.03 - Васи на кикирики
30.03 - Ради на manene

Април
20.04 - Яна на _dexter_
27.04 - Тони на anamari

Май

Юни
25.06 - Калина на mamanakali

Юли
06.07 - Георги на VillyGG
11.07 - Тобиас на florchee

Август
26.08 - Лора на incendio

Септември
04.09 - Борис на redd
13.09 - Емилия на Краси
16.09 - Александър на margo
29.09 - Джейсън на Scarlet81

Октомври
25.10 - Атанас на Ала-Бала
26.10 - Даниел на FLUKY

Ноември
04.11 - Валентин на fascinated oceanid

Декември
02.12 - Валерия на Astarte
20.12 – Ники на Raboteshtata

Тема Постът на скарлет от предната теманови [re: *margo*]  
Публикувано14.02.09 15:23

Пускам тук и последното мнение на scarlet81 от предната тема.

Здравейте и от нас! Отново! Вече сме на линия
Аз имах гости от България и като се почна от декември да посрещам и изпращам та чак до 10 февруари! Направо се скапах! Много ми беше приятно, но е такова канско усилие, че... А и с последните ми гости времето не беше хубаво, излизали са 3-4 дни на разходки, през другото време вкъщи...Слагай маса, готви, раздигай....поне по 3 пъти на ден, да не говорим за другите неща. А и се разболяха от вируса на Джейсън та 2-3 дена повръщане и разтройство! Абе кво да ви разправям... Като си тръгнаха 2 дена не мога да се съвзема Ходя и гледам в една точка неадекватно!
Джейсън е много кисел, защото изкара 2 кътника наведнъж. Беше някакъв ад... Обаче, аз нали не се примирявам, изчетох всички тукашни форуми да видя майките как се справят. При нас само свещичките успокояваха... И чета, че тук майките дават някакви прахчета, но много специални. Даже едната разказва, много ми стана смешно, как с първото и второто дете се видяла в чудо със зъбите, но за третото открила тези прахчета и то станало ангел! Даже се навила да има четвърто И аз почвам да ги търся....Търся, търся...никъде ги няма! Обиколих града, претърсих и всички сайтове - не и не. Навсякъде свършили! И съвсем случайно онзи ден питам в една аптека и ми казват да имаме ги! Идеше ми да разцелувам аптекарката! Те се дават по 1 сутрин и вечер. Снощи му дадох и днес сутринта и да ви кажа има ефект - доста се успокои. Сега само трябва да намерим лек за сополите и червеното дупер, много е зле горкия с тия зъби!
Ми май това е от нас. Връщам се да чета, че май имам цели 2 теми да си наваксам
П.П. Ето малко снимки от нас от най-големия сняг от 18 години, който пада в Лондон и целия град се блокира

Редактирано от *margo* на 14.02.09 15:23.

Тема Re: Постът на скарлет от предната теманови [re: *margo*]  
Автор FLUKY (Montreal)
Публикувано14.02.09 16:19

Снимката на колата ми е фаворит. Много сладко снежно човече си имаш Марго

.

Тема Re: Постът на скарлет от предната теманови [re: FLUKY]  
Автор incendio (Пиле Шарено)
Публикувано14.02.09 16:54

скарлет, с какво го храниш лелиния сладуран какъв голям е станал завидях за снега

Тема Re: Постът на скарлет от предната теманови [re: FLUKY]  
Публикувано14.02.09 17:26

Това е Джейсън на скарлет, копирах тук нейния пост като последен от предходната тема...

Тема Re: 2007 - В къщи за белите отесня... да идва временови [re: *margo*]  
Публикувано14.02.09 17:46

Привет и от мен, най-после да намеря повече време за компа, макар че съм в къщи от четвъртък. Сашу е с 40 градуса Т. Този път обаче не са само зъби и от снощи сме на аугментин, понеже се оказа гнойна ангина. След едно денонощие зверска температура, което не се сваля с нищо вече е по-добре. Сега не вдига повече, но не иска да се храни - караме на каши и пюрета, кисело млекце и мноогоооо компот.
Татито ни е в нарядна серия от 10 февруари до 21 плътно през ден е на дежурства, така че се оправяме сами, но ние сме свикнали.
Вече си мечтая за повече топло време и хубави следобеди, че да мога да оставам с малките навън след работа и градина. Още малко зима...

Автор mama na kali (Xmar4e_to)
Публикувано14.02.09 18:23

Здрасти, момичета! Честит празник(кой, каквото празнува) Ние сме добре, кисели понякога, но в общи линии - биваме

Утре сме на рожден ден и се киприм отсега. Надявам се да сте здрави и малки, и големи. Целувки от мен и Кали, и до скоро!

Автор pepel (gossip girl)
Публикувано14.02.09 21:47

И ние сме тук,леко болни,на Аугментин също-някаква идиотска кашлица със сополи-не минава цяла седмица ,та-антибиотик...
Искам да ви питам,има ли някое детенце,което ве4е спи на голямо легло?
Поръ4ахме нови легла за 2те деца и до месец ще са готови.
Ще се наложи дребния да спи на голямо легло ве4е,баткото на горното,малкия -долу...
Искам и преграда да взема,Инсендио,кажи твоята става ли за легло,което е с повдигащ се механизъм? В смисъл-не е с матрак...?
Някой май питаше за "подвижни" гардероб4ета- видях много модели в Айко!

Тема Re: 2007 - В къщи за белите отесня... да идва времнови [re: *margo*]  
Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано15.02.09 14:59

Здравейте, момичета

! Скарлет - чудех се къде си зачезнала, а ти си посрещала гости .
Ние се завърнахме от кратката ваканция - всички сме добре, Яна даже не е забелязала, че ни няма. Ако се вярва на свеки - изобщо не се е сещала и не е питала за нас. Което ми е супер странно, защото тя с отваряне на очите започва да пита за баща си, за баба си, за роднини, които ги вижда 2 пъти в годината. Но за майка си хич не е споменавала..... Но учудващо и аз се забалявах, без да се тревожа за нея, даже не ми липсваше особено . Сега се учим да заспиваме без кърмене - вечер е ок, но днес след обед се помъчихме доста. Но драмата не е голяма, става по-лесно отколкото си мислех. Следващата стъпка ще е да си заспива сама в нейното легло, както прави когато е без мама . Явно си има различни навици с различни хора. Поне не се тръшка за кърменето, което ми беше голямо притеснение....

Тема Re: 2007 - В къщи за белите отесня... да идва времнови [re: _dexter_]  
Автор scarlet81 (mama)
Публикувано15.02.09 19:44

Декстър, и ние сме така - тати та тати, за майка си не се сеща хич. Като се удари тича при тати, като му се скарам реве и ме гледа укорително и ми казва: "Тати!".

И аз се чудех за леглото, но поне за сега ни е рано, защото той се мята из цялото легло и ако няма решетки е паднал в първите 5 мин.
И ние сме болни вече офоциално - кашля, тече му носа с едни гадни гъсти сополи, има температура.... Мъжа ми се оплаква, че го боли гърло...Май само аз се държа все още.
С какво го храня ли....Ами...С всичко по много! Като каже па-па (демек папкам) и като отвори устата няма затваряне. Сега сме на тема руска салата и аз по 3 пъти в седмицата правя!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.