Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:58 01.11.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Re: Подтикната от Греда...нови [re: vesel4o]  
Автор Гpeдopeд (байо)
Публикувано19.02.09 13:54

Ми глей ся фена определено ходи на едно и също място и около него хората са едни и същи, с течение на времето мести сектора ама това са подробности.

Тема Re: Подтикната от Греда...нови [re: Гpeдopeд]  
Автор vesel4o ()
Публикувано19.02.09 14:05

а ти от кой отбор си?
ина4е може и да си го виждал по стадионите ,но не като футболен фен

Тема Re: Подтикната от Греда...нови [re: vihrogonche]  
Автор cchery (G'n'R forever)
Публикувано19.02.09 14:13

Хм, не е по темата, ама ми направи силно впечатление един филм снощи по Енимъл планет. За акулите. Техният мозък е определено по-сложно устроен отколкото са си представяли учените. Тези риби имат сензори за топлина и за ел. полета. Те и така се ориентират в океана - зрението не им е сред най-силното. Та тези риби идеално се ориентират година след година, плувайки из необятния океан, се озовават по едно и също време на едно и също място всяка година. Това едва ли се дължи на "добрата им памет". По-скоро на сигнали, полета и тем подобни, които са напълно невидими и нечуваеми от нас. Та щом това е доказано, не виждам какъв е проблема да има "паранормални" от наша гледна точка явления. Имайки впредвид, че ние реално оползотворяваме около 5 % май от капацитета на нашия мозък, за какво ни е останалото количество. Не е само за равновесие, защото то се формира от още 3 системи.

За заслужилите.....

Тема Re: Подтикната от Греда...нови [re: vesel4o]  
Автор Гpeдopeд (байо)
Публикувано19.02.09 14:18

Да не е полицай?

Автор vihrogonche (хлапето е на 4)
Публикувано19.02.09 14:21

сигурна съм, че не съм повлияна от никакви религиозни учения
защото това си беше истинско преживяване
а не нещо заучено или втълпено

Януари 2009, Протест:

Автор vihrogonche (хлапето е на 4)
Публикувано19.02.09 14:22

иначе си прав
наистина обичта и свързаността ни са основополагащи всички религии като че ли
питам се едно: защо това усещане беше толкова кратко, не може ли винаги да е в мен и да ми помага да виждам по-ясно?

Януари 2009, Протест:

Тема Re: лекуване чрез енергийно поленови [re: flor4eee]  
Автор cchery (G'n'R forever)
Публикувано19.02.09 14:24

Флорче, и аз вярвам в такива неща. Един пример - в неделя водихме децата при нашата хомео и тя има един много интересен дагностичен апарат. Слагат ти се 2 метални гривни на ръцете и слушалки на главата, избираш какво да ти се тества и той ти прави пълна диагностика на избраните системи. Та това го направихме на Коко, но за съжаление не можахме да сравним с резултатите му от лятото - защото и тогава го тествах, защото по думите на хомеото - пациентка с много силно поле й е изтрила всички файлове. Реално не виждам причина тя да ни лъже, защото тия изследвания се сещаш, че никога няма да минат за официални резултати или пък диагноза, та ни трябват само и единствено на нас. Но ми направи впечатление това изказване.

За заслужилите.....

Автор vesel4o ()
Публикувано19.02.09 14:33

Да.

Автор Гpeдopeд (байо)
Публикувано19.02.09 14:38

Е ти искаш от един сеанс да станеш гуру и да изпаднеш в нирвана.

Тема Re: Подтикната от Греда...нови [re: cchery]  
Автор dessbess (старо куче)
Публикувано19.02.09 14:47

Черка, и аз съм фен на акулите!

Има една книга на Стив Олтън "Марианската падина" - страшно ме е впечатлила.
В центъра на действието е един Мегалодон. Страшна работа ти казвам. Горещо ти я препоръчвам, а също и другите му книги! Дни наред след като я прочетох, ходех като шамаросана по главата, Златко даже ми се подиграваше!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.