Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:35 07.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Детска кухня ОЗИнови  
Автор gigikas (мама на Алекс)
Публикувано02.12.08 16:05

Здравейте,
мисля Алекс "на дърти години" пак да го пробвам с кухня, защото немога да готвя, става ми лошо от миризми.
Въпросът ми е, ползвате ли услугите на Ози, имат доставка по домовете и какви са впечатленията ви.

Тема Re: Детска кухня ОЗИнови [re: gigikas]  
Автор leysi (член)
Публикувано02.12.08 16:08

Ние я ползвахме миналата година по това време, докато ни дойде ред за държавната кухня и бях доволна. Доставката е по домовете и до колкото имам инфо в момента е 5лв на ден, защото ползват еднократни опаковки.

Автор NadG ()
Публикувано02.12.08 16:35

Имам 3 приятелски семейства, които ползват тази кухня и я препоръчват. Пиши и на Немирница, те взимаха за Стефан от тях.

Тема Re: Детска кухня ОЗИнови [re: NadG]  
Публикувано02.12.08 16:36

благодаря ви, явно ще се пробваме :)

Автор нeмиpницa (мама на Стефан)
Публикувано02.12.08 22:57

Когато е болен цяла седмица на Стефан взимам от ОЗИ.
Напоследък не съм възхитена, не е така вкусно. Вече готвят наистина без никаква сол /заради възмутени майки/. Дано направят нова кухня с доставка по домовете когато бебето стане на 1 годинка. Засега ОЗИ обаче са най-добрите на пазара.

Тема Re: Детска кухня ОЗИнови [re: нeмиpницa]  
Публикувано02.12.08 23:09

благодаря ти :), ще се пробваме, дано да му хареса, че е много капризен, надявам се да прояде готвено

Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано03.12.08 08:32

Аз пък съм с две ръце за Ози. Имат доставка по домовете, можеш да си направиш он-лайн заявката. Веднъж седмично имат риба, останалото е доста разнообразно според мен, е следобдното в 90% е нишестен крем, но Насето си го харесва.

Автор Sonichka (непознат)
Публикувано03.12.08 10:18

И аз да ги похваля ...
Ползваме Ози от около 4 месеца, дребосъчко беше на 8 месеца, но отказа да яде готовите пюрета от бурканчета и се принудих да го запиша на кухня, макар и малко рано. Чрез Ози прояде всичко и съм доволна, защото менюто е разнообразно и с малки изключения носят храната на адрес до към 12 часа. Имат и събота. По празниците ще почиват около 10 дни и от сега се чудя с какво ще го храня.
Препоръчвам, стига да можеш да си го позволиш, защото е доста по-скъпо от държавните кухни.

Автор нeмиpницa (мама на Стефан)
Публикувано03.12.08 12:13

Аз съм един от първите клиенти на ОЗИ и мога да правя сравнения.

Пари за храната на Стефан никога не съм жалила.
В крайна сметка важно е дали на малкото човече му се услажда храната.
Ще се радвам и дано я хареса дечко.

Публикувано03.12.08 15:57

Днес ни донесоха храната, страхотна, много вкусна. Моето диване обаче не близна, вече незнам какво да го правя абсолютно нищо готвено не яде. Днес ще го държа гладен до довечера, ама нищо няма да му дам, та дано хапне от яденето, което му донесоха за вечеря.
Благодаря на всички за препоръките :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.