Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:02 16.11.24 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Умирам от страх, защо точно сега!нови  
Автор pipol4o (мама на Калини)
Публикувано14.11.08 08:06

Момичета, незнам защо ви пиша и ви товаря с моите проблеми, но направо ще се пръсна от страх. Не мога да спра да треперя. Бременна съм, толкова от скоро, че даже не съм ходела да установят бременността. Снощи като си погледнах сливиците видях, че са с гной. Отидох на лекар, но не беше сигурен дали наистина е гнойна ангина тъй като няма болка, червенина, температура......Както й да е днес съм с подути сливици, не болезнени. Но съм сигурна, че е гнойна ангина. Как ще пия антибиотици сега? Нямало друг начин, вярно ли е? Хомеопат ще помогне ли? Какво ще стане с малката точка в мен? Умирам, щастието не виждам, нямам сили......Някой да помогне.....

Тема Re: Умирам от страх, защо точно сега!нови [re: pipol4o]  
Автор mishellinna (лудетина)
Публикувано14.11.08 08:16

Pipolcho, не се притеснявай! Копирам ти тук препоръката на д-р Михайлов за ангина:
АНГИНИ
КОМПРЕС- При остра ангина, пневмония и др. възпаления, най- бърз ефект се получава с изварен компрес. Купува се извара от магазина или към 1 л прясно мляко се добавят 2- 3 супени лъж. оцет или лимонов сок или 1- 2 чаени лъж. лимонтузу и т.н. Млякото се загрява и се пресича. Ако киселината не е достатъчна, се добавя още до доброто пресичане. Млякото се прецежда и се поставя в тензух. Дебелина на слоя около 1 см. Компресът се поставя върху гърлото, покрива се с найлон и се закрепва с шал или друг подобен плат. Внимава се компресът да е плътен, защото иначе ще охлажда. Силата му е 8 часа.

Със сигурност има лечение и с хомеопатия. Най-добре е да отидеш при някой добър хомеопат да ти препоръча той адекватното такова. Иначе, докато стане това, можеш да прочетеш тук и други препоръки в темата на д-ра от

Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано14.11.08 08:47

Хей успокой се, притеснение сега и следващите 9 месеца са последното нещо , което трябва да те завладява. Мишелинката ти е дала по-долу разни съвети, лекар също ще ти каже какво можеш да пиеш, без да навредиш на плода.

Тема Re: Умирам от страх, защо точно сега!нови [re: mishellinna]  
Публикувано14.11.08 09:38

Ще пробвам всичко, което препоръчва, дано да има ефект! Сега бях на друг лекар, той също е очуден, че нищо не чувствам и няма друго освен налепите. Изписа ми едно за пръскане в гърлото и каза, че за сега ще отложим антибиотика. Като се прибера от работа довечера ще приложа всякакво лечение и събота и неделя ще се стегна. Дано в понеделник съм вече като нова. И все пак ме е страх......Не съм боледувала повече от десет години и защо точно сега? Поне да бях в по-горни чесеци, ми то........

Автор coccinella (майка юнашка)
Публикувано14.11.08 09:39

Докато бях бременна с малкия през месец пиех антибиотици поради същите като твоите проблеми с гърлото. Споделяла съм го и тук. Важното е да идеш на специалист уши-нос-гърло и да кажеш, че си бременна.
Моя лекар прави 2 часа справки в дебелите книги докато ми изпише антибиотиците. Пила съм ги без никакво притеснение. Малкия ми син се роди съвсем нормален, здрав и прав.
Успех ти желая и не се шашкай.

Автор Nasinda (Мама на торнадо)
Публикувано14.11.08 09:48

Според мен трябва да отидеш на лекар да установи бремеността и след това да вземеш решение как да се лекуваш. Не мисля, че има място за притеснение и паника.

Тема Re: Умирам от страх, защо точно сега!нови [re: coccinella]  
Публикувано14.11.08 09:48

Ама в по-напреднала бременност ли беше или......Страх ме е , че не съм минала първия триместър, когато всичко това е много опасно......Точно на уши, нос и гърло ходих преди малко. Каза, че ако се влоша трябва да пия аглументин. Дали греши? Каза , че няма никакви рискове, но съм сигурна, че ме излъга.....

Тема Re: Умирам от страх, защо точно сега!нови [re: Nasinda]  
Публикувано14.11.08 09:50

Аз също си го помислих ( това за установяването на бременността ), но ми закъснява само с някакви си 8 дни ( при редовен цикъл ), в коя седмица да съм 4-5 и има ли това някакво голямо значение при положение , че все е твърде рано за лекарства..

...незнам....

Автор Nasinda (Мама на торнадо)
Публикувано14.11.08 09:51

Ходи задължително, с кръвна проба може да се установи дали си бременна или не.

Тема Re: Умирам от страх, защо точно сега! [re: Nasinda]  
Публикувано14.11.08 09:55

Бременна съм, знам го. Никога не ми закъснява толкова и имам два полужителни теста шуърчек. Гърдите ми са напрегнати, а това не ми е сиптом за идване на цикъл.....Знам го, бременна съм, не ми е за първи път и знам, че не се лъжа......

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.