|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
Кой очаква бебе
|
|
Автор |
Tochkova (любопитна) |
Публикувано | 23.10.08 12:25 |
|
Момичета, вече около 100 пъти ни поканиха, намекнаха и натвърдиха, че трябва да се преброим!
Да си кажем кога, кой и какво чака!
Аз ще съм първата осмелила се, въпреки че вече тук таме по спам темите се престраших да пиша и старите клубарки ме посрещнаха радушно! За което благодаря!
Та така: Казвам се Ева, на 27 год, зодия овен и чакам с нетърпение моето първо бебе - засега госпойца. Ще се постарая впоследствие и за снимки.
Хайде вие сте, моля!
Редактирано от Tochkova на 23.10.08 12:46.
| |
|
ееее,най-накрая да се преброите!леко бременеене ти желая!Кога да о4акваме госпожицата?
| |
|
Ето ме и мен пак в отбора на бременлийките
Терминът ми е за 26 май, чакам третото си дете. Бате Митко е вече на 6г, а дребното юначе Тото - цели 1г и 2 месеца.
| |
|
Доста време липсваше от клуб4ето!Къде се загуби?!?радвам се ,4е ще си имате и трето беб4е.То май само работещата беше с три де4ица и сега ти
| |
Тема
|
Re: Строени и преброени...
[re: vesel4o]
|
|
Автор |
Tochkova (любопитна) |
Публикувано | 23.10.08 13:17 |
|
Моята госпойца трябва да се появи около 22.01.09
| |
|
Браво Цвете!! Само така - много се радвам, че си се навила на трето бебе. Лека бременност и много приятна!
| |
|
На теб да ти пожелая да връзваш този път панделки и кукуригита
| |
|
И аз съм в отбора с второто - мадама, термин 10.12.2008г.
Цвете - много ти се зарадвах!!!!!!
| |
|
страхотна новина, цвете
пожелавам ти да е розово вързопчето на щъркела
| |
Тема
|
Re: Строени и преброени...
[re: vesel4o]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 23.10.08 14:06 |
|
Честито Цвете, поздравления за решението
Веселчо, защо забрави щурчо и тя е от многодетните смели мами.
Ама как оспамихте и тази тема
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|