|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема
|
Клюкалня
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 29.10.08 15:35 |
|
Хайде на ново.
Дано дечурлигата да започнат да се оправят и проблемите да са по-малко.
| |
|
Дано!
| |
|
Ей заплюх се най накрая втора!
Дано Сърфче, дано
| |
|
хайде и аз да се заплюя.Дано.Дано.
| |
|
аз вече година и 2 месеца го търся тоя бутон on/off ама не мога да го намеря - ако случайно на някой му се намират инструкции за употреба - нека ми пише
| |
|
Ами ........ и аз не съм, надеждата ми бавно умира
| |
|
Варицела, конюктивит, чревни, Температури, простотии.... Лудница! Смея да предложа да си назначим наш личен педиатър на клуба, без работа няма да остане. :)))
Яна, мерси за съвета за сребърната вода - ще му трия окото с нея, но капки вече имаме дадени (антибиотик при това), мисля да ги давам, не смея да не слушам "леля доктор". Не съм толкова смела като други мами тук.
За пореден път да кажа - как не ви е срам да пишете толкова много? Ами ние дето ходим на работа как да ви четем, а, а, а? То за писане време не остава от четене.
| |
Тема
|
Re: Ей, ама ква компания сме....букет от болести
[re: Luna Chocolata]
|
|
Автор |
Acя () |
Публикувано | 29.10.08 16:44 |
|
Уф, за съжаление без работа наистина няма да остане тоя педиатър
На твоя дребос му съчувствам особено. Аз съм с алергичен конюктивит, но докато се разбере, че е алергичен що капки и прегледи съм отнесла . На мен винаги най-добре ми се е отразявало отвара от лайка в очите, както и компрес със студена вода, ама това не си представям как твоя юнак ще го изтърпи, не че е неприятно, а трябва да се стои на едно място .
Капките си ги капи и дано помогнат...предполагам Тобрекс, или?
| |
|
А дано, щото вече съм склонна на лудости
| |
Тема
|
Re: Ей, ама ква компания сме....букет от болести
[re: Acя]
|
|
Автор |
Luna Chocolata (exНевена Цонева) |
Публикувано | 29.10.08 16:49 |
|
Не, някакви други са.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|