|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема
|
Седмични диетки
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 18.10.08 20:48 |
|
Момичета, да вметна само, че след дълги упорити спамове дни и седмици наред сега наистина се гордея с вас. Давайта в същият дух, със същите движения Надолу
Вие сте
| |
Тема
|
Re: Седмични диетки
[re: jana]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 18.10.08 21:03 |
|
В калабълъка изпуснах нишката, само дюкянки ли има тук или има и други диетки в темата (освен Работеща)?
И още един въпрос - колко кг. свалихте на Дюкан пред ударната първа седмица?
Редактирано от jana на 18.10.08 21:15.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
Публикувано | 18.10.08 21:22 |
|
... и аз съм тук на Заиркина диета, ама няма да я припомням, че пак ще изям някой ритник у дупето .
тинтири-минтири
| |
|
Хе хе само като ти видя ник-а и си представям огромен шоколад с лешници. А днес съм склонна и слон да изям стига да е подсладен. Но държа фронта, ядох много, но само разрешените неща. Два крем-карамела обаче очакват да бъдат ометени скоро.
| |
Тема
|
[re: 3aиpa]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 18.10.08 21:48 |
|
Ще ти дам аз една Заиркина диета .....
| |
|
Нека ни разнообразява чат-пат, че с тая диета ще почна да кукуригам...толкова яйца през живота си не съм яла.
| |
Тема
|
[re: Aлa-Бaлa]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 18.10.08 22:04 |
|
На мен най-гадното на диетите ми е, че част (голяма) от позволените продукти аз не ги обичам и не ям - яйца, плодове, овесени гадости ... Много ми е трудно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NikiFin (старо куче) |
Публикувано | 18.10.08 23:47 |
|
как не ядеш плодове . Овесените ядки диетични ли са? Все съм си мислела че са доста хранителни, демек калорични. Българските навремето не можех да ги ям ама тукашните са обработени и са невероятно вкусни. Децата ми са луди по тях, Давид буквално от тях живее. А наскоро установих че с прясно мляко имат срахотен вкус на истински ядки, даже сега съм преяла и пак ми се доядоха. Толкова са вкусни че са като наркотик направо.
| |
|
Но на нас ни се налага да ядем овесени трици...това е, ако не бъркам люспата на овеса, смляна. А ядките са...вкусната част.
След вчерашното ядене нон-стоп днес кантара закова на 63, закова приблизително, тъй като е механичен, но ще намина на някой електронен да дам отчет през седмицата. До тук съм -5 кг.
| |
Тема
|
[re: Aлa-Бaлa]
|
|
Автор |
3aиpa (<<<>>>) |
Публикувано | 19.10.08 09:54 |
|
Аз не правя многоооо големи поразии в темата ... ..
тинтири-минтири
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|