Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:05 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Седмични диеткинови  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано18.10.08 20:48

Момичета, да вметна само, че след дълги упорити спамове дни и седмици наред сега наистина се гордея с вас. Давайта в същият дух, със същите движения Надолу
Вие сте

Тема Re: Седмични диеткинови [re: jana]  
Публикувано18.10.08 21:03

В калабълъка изпуснах нишката, само дюкянки ли има тук или има и други диетки в темата (освен Работеща)?
И още един въпрос - колко кг. свалихте на Дюкан пред ударната първа седмица?

Редактирано от jana на 18.10.08 21:15.

Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано18.10.08 21:22

... и аз съм тук на Заиркина диета, ама няма да я припомням, че пак ще изям някой ритник у дупето

.

тинтири-минтири

Тема Re: Седмични диеткинови [re: 3aиpa]  
Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано18.10.08 21:24

Хе хе само като ти видя ник-а и си представям огромен шоколад с лешници.

А днес съм склонна и слон да изям стига да е подсладен. Но държа фронта, ядох много, но само разрешените неща. Два крем-карамела обаче очакват да бъдат ометени скоро.

Тема Re: Седмични диеткинови [re: 3aиpa]  
Публикувано18.10.08 21:48

Ще ти дам аз една Заиркина диета .....

Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано18.10.08 21:54

Нека ни разнообразява чат-пат, че с тая диета ще почна да кукуригам...толкова яйца през живота си не съм яла.

Тема Re: Седмични диеткинови [re: Aлa-Бaлa]  
Публикувано18.10.08 22:04

На мен най-гадното на диетите ми е, че част (голяма) от позволените продукти аз не ги обичам и не ям - яйца, плодове, овесени гадости ...

Много ми е трудно

Автор NikiFin (старо куче)
Публикувано18.10.08 23:47

как не ядеш плодове

. Овесените ядки диетични ли са? Все съм си мислела че са доста хранителни, демек калорични. Българските навремето не можех да ги ям ама тукашните са обработени и са невероятно вкусни. Децата ми са луди по тях, Давид буквално от тях живее. А наскоро установих че с прясно мляко имат срахотен вкус на истински ядки, даже сега съм преяла и пак ми се доядоха. Толкова са вкусни че са като наркотик направо.

Тема Re: Седмични диеткинови [re: NikiFin]  
Автор Aлa-Бaлa ()
Публикувано19.10.08 08:14

Но на нас ни се налага да ядем овесени трици...това е, ако не бъркам люспата на овеса, смляна. А ядките са...вкусната част.

След вчерашното ядене нон-стоп днес кантара закова на 63, закова приблизително, тъй като е механичен, но ще намина на някой електронен да дам отчет през седмицата. До тук съм -5 кг.

Тема Re: Седмични диеткинови [re: Aлa-Бaлa]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано19.10.08 09:54

Аз не правя многоооо големи поразии в темата

... ..

тинтири-минтири

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.