Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:39 10.05.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Спамченови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано15.10.08 18:22

Хайде още една нова темичка.
И най-тържествено Чаууу. Утре немският сърф ще става български за 10 дни

.
Да сте послушни, дечурлигата да са здрави, а татковците да не ядосват прелестните си половинки.
Силно гуш на всички.

Тема Re: Спамченови [re: surfline]  
Автор Tedulina (бръм)
Публикувано15.10.08 18:38

Да се забавляваш в българско

и после да разказваш в снимки .

Тема Re: Спамченови [re: Tedulina]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано15.10.08 18:40

И като свекърва да наредя - умната !!!!

Автор snich (top4o)
Публикувано15.10.08 18:45

Надявам се,че и от Бг ще се включваш

Лек път ти пожелавам

Сега малко въпроси да задам.Вчера имахме родителска среща в детската градина.Като изключим парите,които събирахме за учебни помагала,фулмастри,моливи,гумички и т.н,тормози ме въпроса с това къде какво е забранено.Примерно в нашата градина площадката се състои от плочки и пясъчникДа не говорим,че сме до оживена улица Било забранено да има пързалки и катерушкиОт кого????Новите градини,които строи кмета са с доста богат асортимент от катерушки,пързалки и т.н. Вие имате ли си по градините такива екстри? Другата забрана е за внасяне на торти в градинатаЕ....какъв РД е без торта Плюс това всичките ми познати с деца в други градини носят торти Вие носите ли торти???
От кого зависи да махне забраните???Имате ли представа?

Тема Re: Спамченови [re: snich]  
Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано15.10.08 18:48

Това според мен са правила единствено на директорката, поговори с нея. Защото наистина тук в София всички деца носят торти за РД, т.е. не е забранено със закон това. За пързалките незнам, нашата детска е на малка уличка, но в двора има пързалка с катерушка към нея

Автор bggal (Kpucu)
Публикувано15.10.08 19:15

Ехо и от мен

surfline приятно на БУлгарско от мен
и хапни една цаца с картофки и ГОЛЯМА Загорка ако може сьщо от мое име

Новини покрай мен - бях на доктор, сьщото още утре сьм на УЗ да видим красавицата ни и вече оттам ще се решава дали да се избьрзва или не каквото кажат докторите ми

Тема Re: Спамченови [re: snich]  
Автор *margo* (мама на двама)
Публикувано15.10.08 19:18

Ние имаме люлки и катерушки - това не е забранено. За тортите искат сертификат от производител и са забранени през юли и август. НО... винаги го има това НО - има куп други забрани.
1. Абсолютно е забранено да се влиза в градината под какъвто и да е предлог, дори на входа. Последният път чаках с бебето навън повече от 30 минути да приготвят (разбирайте да се приготви сама) каката в проливен дъжд.
2. Официално е забранено да се водят деца след 8,30, но това важи само за неспонсорите на градината.
3. Ако някое дете не иска да спи на обяд (те не се опитват да го научат), просто има забрана - тези, които не искат да спят на обяд се взимат на обяд, забранено им е да остават в градината по време на сън.
и още куп абсурдни глупости.

Тема Re: Спамченови [re: bggal]  
Автор dessbess (пристрастен)
Публикувано15.10.08 19:27

Крисиси! Утре е 16-ти, имаш поръчение да раждаш!

Тема Re: Спамченови [re: dessbess]  
Автор anamari (пристрастен)
Публикувано15.10.08 19:28

Моята дата мина, хайде да докладваш прегледа.

Тема Re: Спамченови [re: dessbess]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано15.10.08 19:33

Хаха ще празнуваме заедно ако стане утре

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.