Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:16 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
Тема Клюкарска тема...нови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано05.10.08 21:43

...Само за спамърки

.

Тема Re: Клюкарска тема...нови [re: surfline]  
Автор Nasinda (Мама на торнадо)
Публикувано05.10.08 23:26

Пу пу първа. Нали спама трябва да е пълен!

Геройство е човек да прави каквото трябва, а съвсем лесно е да прави каквото иска

Тема Лека и смешна седмица от меннови [re: Nasinda]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано05.10.08 23:54

Аууу докато успея и затворихте клю-клю-то... Ето вижте Дессбесс каква беля ми докара тая вечер

... оф не мога да се въздържа да не сложа и тези...

тинтири-минтири

Тема Re: Лека и смешна седмица от меннови [re: 3aиpa]  
Автор Raboteshtata (вещер)
Публикувано05.10.08 23:58

E как ти ги ражда главицата бре Заирке?

Тема Re: Лека и смешна седмица от меннови [re: Raboteshtata]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано06.10.08 00:29

Виж мацка, аз попитах за някакви идеи за прически, а Десска, взе че ми даде

на това безумие, пък на мен малко ми трябва ... и .... ... нали виждаш, не е сложен процеса ...

тинтири-минтири

Автор vihrogonche (хлапето е на 4)
Публикувано06.10.08 02:31

И коя от илюстрираните прически си избра да приложиш върху себе си?

Успешна седмица от мен, дами!

отново съм фина мадама - свалих 15 килограма!!!

Редактирано от vihrogonche на 06.10.08 02:32.

Тема Re: Клюкарска тема...нови [re: surfline]  
Автор mishellinna (лудетина)
Публикувано06.10.08 08:16

Привет и от нас и добро утро!
Освен, че нямаме още нет вкъщи / за което много страдам, защото ми липсват вечерните мохабетчета/, имам и адски много работа, та много-много време за клубчето нямам...
Заира, режи смело - аз наскоро си отрязах моята коса, която за първи път през живота ми беше стигнала такива см, но съм супер кефна от факта.

Подстригах се на късо каре - отпред малко по-дълго. И моята коса е кестенява и чуплива и сега експериментирам здраво - не съм предполагала, че с тази дължина, главата ми ще роди толкова различни прически Шашкам мъжо през ден с нова физиономия
Чери, успешен ремонт. Много е гадно, докато мине, но пък за сметка на това е адски сладко после...вие с Гредоредов сте тандем голям, така че ще се справите за нула време...
Анамари ме подсети, че сега като няма вече отпускари, можем да заформим нещо някъде...студът няма да ни уплаши...може и на хижа някъде да бъде...А и ние сме готови да посрещаме гости, така че, ако има мераклии, свиркайте и...започваме
Колкото до списъка за остаряването....ами няма да ми уври главата на мен Майка ми като направих 30 се отказа вече от надеждите си, че от мен ще стане разумна млада жена...но на мен ми е кеф така, а и Дани май печели най-много от това. Да му мисли таткото
Тами, незнам по какъв повод, но снощи в сънищата ми, с теб обикаляхме някакви дискотеки, клубове...Дали няма да те изненадаме с внезапно посещение?!?!

Тема Re: Лека и смешна седмица от меннови [re: vihrogonche]  
Автор dessbess (пристрастен)
Публикувано06.10.08 10:28

Хахахахахахахах, Знам аз на кого да предложа такива метаморфози!

Това го намерих в facebook-а на една позната и зверски се изкефих!

Автор anamari (ентусиаст)
Публикувано06.10.08 10:30

Бравооооо

Автор cchery (G'n'R forever)
Публикувано06.10.08 10:42

Заира, Заираааа......... майка ти трябва да я светнеш за клуба. Да влезе жената и да пита как да се справи порастналата си дъщеря.

Много гот. Аз ги пробвах с мен, ама нещо не ми се получи баш как трЕБЕ.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.