|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
препоръчайте ми гинеколог
|
|
| Автор |
sisi_misi (непознат
) |
| Публикувано | 09.10.08 13:14 |
|
|
аз ходих при Китанова в шейново , но незнам да ли е добра
| |
|
|
|
Ангел Димитров,завеждащ е на родилното отделение в май4ин дом,НЕВЕРОЯТЕН СПЕЦИАЛИСТ,казвам го от ли4ен опит.Препоръ4вала съм го и на приятелки и вси4ки са доволни.
| |
|
Тема
|
Re: препоръчайте ми гинеколог
[re: sisi_misi]
|
|
| Автор |
ivatom (непознат) |
| Публикувано | 10.10.08 10:53 |
|
|
А задължително ли е да бъде в Майчин дом?
Защото аз ходих при една гинеколожка която е според мен е супер професионалист,ако искаш да отидеш ми пиши и ще ти дам координати
| |
|
Тема
|
[re: ivatom]
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 10.10.08 19:23 |
|
|
От Майчин дом, който и да хванеш от 10-ия етаж няма да сбъркаш - доц. Карагьозова, доц. Димитрова или др. Хранов ...
| |
|
Тема
|
[re: more.more]
|
|
| Автор |
Grami () |
| Публикувано | 13.10.08 12:52 |
|
|
Да, това е един дето пуши в предродилна зала....айде няма нужда!
| |
|
Тема
|
[re: Grami]
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 13.10.08 12:53 |
|
|
Освен това на негова колежка от МД при секциото на детето йзабрави част от инструментите вътре, едва не направи сепсис жената
| |
|
Тема
|
[re: Grami]
|
|
| Автор |
more.more (непознат) |
| Публикувано | 13.10.08 23:39 |
|
|
Ти си първата,която 4увам да се оплаква от него и не разбрах била ли си му пациентка изобщо или просто се възмущаваш,4е пуши.Защото аз имам наблюдения от над 10 години,мои приятелки и аз сме раждали при него,не сме имали проблеми.А моя близка беше спасена от него след много некадърна интервенция в друга клиника.Не мисля,4е имаш морално право да говориш така,ако наистина не си пострадала от този лекар.За мен той е ГОЛЯМ 4овек и отли4ен специалист,отново го препоръ4вам с ръка на сърцето.И не зная дали знаеш,но той е професор и определено е по-добър от доцентите.
| |
|
Тема
|
[re: sisi_misi]
|
|
| Автор |
ariel$$ (ветеран) |
| Публикувано | 14.10.08 11:06 |
|
|
Аз раждах при д-р Дяволов в "Майчин дом" и съм много доволна. Иначе повечето лекари там, за които се сещам, са добри специалисти. Със сигурност бих те посъветвала да избереш голяма болница с много лекари и много голям пациентски контингент, а не частна. Аз лично не съм убедена, че ако изникне проблем, в една малка болница биха могли да отреагират адекватно. Още нещо, за което бих те посъветвала, е един ден да не избираш ВИП стая. Друго си е да има кой да ти помогне, и с кого да размениш една дума.
| |
|
Тема
|
[re: ariel$$]
|
|
| Автор |
jana (хаплива) |
| Публикувано | 14.10.08 22:34 |
|
|
Напълно те подкрепям в написаното, имах взимане даване преди години в Правителствена и освен да я запалят за друго не става. Сори ако има доволни оттам
| |
|
Тема
|
[re: jana]
|
|
| Автор |
нeмиpницa (мама на Стефан) |
| Публикувано | 14.10.08 22:54 |
|
|
Много мислих къде да раждам второто. Обаче от многото мисли пак на Майчин дом заложих. Щом при проблем с бебето все натам те упътват.....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|