Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:15 08.10.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Пътеводител на българиситическия файтонджиянови  
Автор surflineМодератор (СтихияБалканска)
Публикувано30.09.08 16:05

Темата е отворена за всякакви разкази за пътешествията на клубари, клубарини и клубаринчета по света и у нас.
Всеки желаещ да сподели впечатленията си от лично посетени природни забележителности, хотели, частни пансиони, квартири, къмпинги и места за пикник е добре дошъл. Публикуването на линкове, телефони и адреси е разрешено, стига да не засяга нечии лични интереси.
Единствената ми молба е да се придържаме към "енциклопедичния" вид на темата - т.е. споделеното, а останалите коментари да останат за отворените клюкарски теми или на лични съобщения. Знаете, че с Яна нямаме проблем със спамът, но ако под всеки пост се съберат още 10-15 ох и ах ще се изгуби "помощният" и характер.
Сърдечни благодарности на Месечинка и Насинда за прекрасната идея и на всички, които ще допринесат с разказите си за нейното развитие.
Дерзайте

.

Тема Re: Пътеводител на българиситическия файтонджия [re: surfline]  
Автор lavandula (спокоен)
Публикувано30.09.08 21:07

Тази година като "за последно" доста пообиколихме с благоверния по света и у нас. За първи път бях на язовир "Пчелина" - разкошно място с напълно реставриран параклис и уникална гледка, намира се на около 60 км от София. Също така се разходихме отново до Ждрелото на Ерма, невероятна месност е (на 3 км от гр. Трън) има много хубави екопътеки и възможност за пикник сред гората. Да не забравя и Земенския манастир, също много хубаво местенце за разходка и почивка

"Бори се и търси, върви, и не падай духом!"

Тема Re: Пътеводител на българиситическия файтонджиянови [re: lavandula]  
Автор Mese4inka (пристрастен)
Публикувано03.10.08 20:23

Честита нова темичка :)
Може би Чери ще драсне два реда с първоизточника на този пътеводител :)

Тема Re: Пътеводител на българиситическия файтонджиянови [re: Mese4inka]  
Автор dessbess (пристрастен)
Публикувано03.10.08 23:35

А защо да не си направим и една паралелна, малко по-клюкарска темичка за пътешествия, в която да мечтаем за бъдещи воаяжи по близки и далечни местенца, а и да споделяме впечатления от посетени вече такива!

Както се казва, да поплакнем очи и да помечтаем за пътешествия.....

Тема Re: Пътеводител на българиситическия файтонджиянови [re: dessbess]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано04.10.08 00:48

Айдеее...все едно surfline написа да спамите, аз вече дзяпам с интерес, викам колко се е исписало - мнения мнения - а то само спам

яяяя се стегнете моля

Тема Гоце Делчев, Огняново, Ковачевицанови [re: surfline]  
Автор anamari (ентусиаст)
Публикувано04.10.08 10:47

Хайде, аз да ви покажа моя роден град и околностите. Супер е за семейна почивка.

Редактирано от surfline на 10.10.08 12:13.

Тема с. Арбанаси, месността Ксилифора нови [re: Mese4inka]  
Автор cchery (G'n'R forever)
Публикувано05.10.08 10:57

Хаха, не ме превизвиквай, че ще драсна не 2, ами 200 реда

. Майтап, наистина има много места, които мога с чисто сърце да препоръчам и ще намеря време през новата седмица. На първо време искам обаче и аз като Анамари да ви подсетя за 2 чудни места около моя роден град Горна Оряховица - и местността Ксилифор между Арбанаси, Търново е село Шереметя - аз там обожавам да водя децата. На Ксилифора има един хотел и една хижа - Чудно е за тийм билдинги.

Редактирано от surfline на 10.10.08 12:15.

Тема Re: Пътеводител на българиситическия файтонджиянови [re: anamari]  
Автор Nasinda (Мама на торнадо)
Публикувано05.10.08 20:55

Мила можеш ли да ме насочиш към някакви къщи в Ковачевица, ако твои познати дават под наем. Хареса ми мястото, а не съм ходила в този район.

Геройство е човек да прави каквото трябва, а съвсем лесно е да прави каквото иска

Тема Хотели в Ковачевицанови [re: Nasinda]  
Автор anamari (ентусиаст)
Публикувано06.10.08 10:28

За съжаление нямам познати там. Ходила съм на кръчма само в Капсъзови къщи, иначе само на разходки в селото.

Редактирано от surfline на 10.10.08 12:16.

Тема Re: Боженцинови [re: anamari]  
Автор flor4eee (ентусиаст)
Публикувано06.10.08 12:14

страхотна красота и спокойствие, ходихме с мъжа ми преди няколко години, да му покажа автентична българска атмосфера, беше есен, уникално красиво, като излязло от картина.
отседнахме в

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.