|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Клюююю-карник
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 30.09.08 10:30 |
|
Алоха!
Да пристъпим смело към новата тема.
| |
Тема
|
Как ме режат в детска кухня - Овча купел :((
[re: surfline]
|
|
Автор |
jabolinka () |
Публикувано | 30.09.08 10:37 |
|
В края на юли си подадох документите за детска кухня, като споменах, че 1 месец сме взимали от друго място храна, но детето не я яде и храната е видимо лоша.
Ако ви кажа как ме нагруби лелката, и почти в прав текст ми каза, че няма да ни запишат... дадоха ми 50! номер! и ми казаха най-рано след нова година, ама детето ти е голямо - въобще не подавай документи!!!!!!!!!!
Взех аз номера и днес звъннах - като си казах номера чух - ааа не - и в слушалката любезно казаха, че не е излязъл номера.
Питам - до кой номер сте сега - Отговр - Не знам!
Е как не е излязъл моя тогава = Еми не е!
Вие сте от юли сега приемаме от молби февруари!!!!!!!!!!!!!
И затвориха....
Май номер 50 е за тези дето не ги харесват и без проверка казват - не е излязъл!!!!!!!!
Да не говорим, че ми казаха, че имало многодетни майки дето чакали, та аз ли съй се надявала!
Ама като някоя жена може да има само 1 дете - какво - да се гръмне ли!!
Плаках тогава! А сега съм просто бясна!
| |
Тема
|
Re: Как ме режат в детска кухня - Овча купел :((
[re: jabolinka]
|
|
Автор |
_dexter_ (оптимист) |
Публикувано | 30.09.08 10:45 |
|
Не спирам да се чудя на тези кухни в София - какво им пречи да сложат още 5 кила картофи и две пилета, та да има за повече деца!!!! Ама не - трябва да се правят на Господ, че да им се молиш и да ги корумпираш! Абе нямам думи. В нашата кухня във Варна може да се запише всеки, който си купи купони от предната седмица - така си правят разчет колко да готвят. Близо е до ума, ама на - при вас не става
| |
Тема
|
Re: Как ме режат в детска кухня - Овча купел :((
[re: _dexter_]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 30.09.08 10:48 |
|
Не съм сигурна, че слагането на повече продукти зависи от самата кухня.
| |
Тема
|
Да ви разкажа за събота и неделя
|
|
Автор |
cchery (G'n'R forever) |
Публикувано | 30.09.08 10:59 |
|
Момичета, видях още едно от големите места в България - върха Белинташ, който е смятан за тракийско светилище. Това стана възможно благодарение на семейните "тийм-билдинги", които екипът на Греди си правят вече втора година. Този път бяхме в комплекс "Старите къщи" и "Сабазий" в Родопите, над Асеновград. Чудни диви местенца. Обаче условията в къщите за гости са прекрасни. А най-хубавото е,че се строят в Родопски стил - няма бетони. Не можахме баш да се нарадваме на красотата на комплекс "Старите къщи", щото беше мрачно и сиво, но и така Родопа си е величествена планина - забулена в мъгла и облаци. Пътят дотам в петък вечер беше жив екшън - коларски път, пълна тъмнина, мъгла, дъжд и пропаст на 50 санта вляво от гумите на колата. Но си заслужаваше.
Това, което за мен беше най-хубавото от цялата разходка е екстрата, която комплекс "Сабазий" предлага за госитите. А именно пренасяне на багажа на гостите до комплекса с конски керван, защото до него път за коли няма. Всъщност се спира на едно било, а къщите са на 200-300 метра надолу под него. Идва човека с кончетата, товари ти саковете и тръгвате по "Антистресовата пътека". В случая натоварихме и двата живи багажа - Коко и Бела на кончетата и вярвайте ми, такова щастие, радост и удоволствие не може да им предостави нито един детски център. Много се накефих.
А самото тракийско светилище не представлява нищо особено, но качиш ли се не него те обхваща странно спокойствие. Греди твърди,че усещал и как енергия се влива в него. Аз нали съм малко по отрицателно заредена, та явно съм я отблъсквала.
| |
Тема
|
Re: Да ви разкажа за събота и неделя
[re: cchery]
|
|
Автор |
surfline (СтихияБалканска) |
Публикувано | 30.09.08 11:13 |
|
Чери, снимките са абсолютно фантастични! Дечурлигата изглеждат нахилени като ряпи - явно хорашо е било, въпреки времето.
Имаш ли някакъв телефон на комплекса? Можеш да ми го пуснеш на лични - определено изглежда страхотно местенце за семейна почивка.
| |
Тема
|
[re: cchery]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 30.09.08 11:15 |
|
Ех, че красотаааа. Много ви се радвам на пътешествията
| |
Тема
|
|
|
Автор |
_dexter_ (оптимист) |
Публикувано | 30.09.08 11:18 |
|
Чери, ако не те затруднява, можеш ли да дадеш телефона и на мен (ако имаш някакъв)? Нашето семейство също много харесва такива места. Малко е далеч от Варна, но с преход до Карлово и от там до Родопите ще стане. Може да не е тази година, но изглежда сътрахотно местенце.
| |
Тема
|
[re: _dexter_]
|
|
Автор |
cchery (G'n'R forever) |
Публикувано | 30.09.08 11:26 |
|
Ето ви направо сайтовете на комплексите, там има телефони за контакти и още интересни факти - и
| |
|
Предупреждавам - кара се към 6-7 км по черен път. Всички коли стигнаха без проблеми но го имайте предвид!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|