Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:05 09.05.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Идеи за подарък за 4 -ти рожден Деннови  
Автор kasmet4e (Мама на ИВКА)
Публикувано25.09.08 10:57

Ами това е
Ивка става на 4
помагайте с идейки, само да кажа,че куклите много,много не я интересуват

Тема Re: Идеи за подарък за 4 -ти рожден Деннови [re: kasmet4e]  
Автор vesel4o ()
Публикувано25.09.08 11:25

на твое място просто бих отишла в един голям (има доста такива)магазин за детски игра4ки и няма на4ин да не харесаш нещо!

Автор janaМодератор (хаплива)
Публикувано25.09.08 12:56

Онзи ден бях в Джъмбото и харесах за моята Куклен театър - една стена дървена с перденце по средата, отделно се купуваха пакети с кукли за ръка в зависимост от приказката.
Имаше доста идейни комплекти в зависимост с какво си играе детето - козметични, готварски, аутобани, шивашки, пиратски, всичко за бебе (кукла) ... дори и да не знаеш какво търсиш там има голям избор и все на нещо ще ти се спре окото.

Тема Re: Идеи за подарък за 4 -ти рожден Ден [re: jana]  
Публикувано25.09.08 13:18

Куклен театър имаме, беше актуален наколко седмици и после прибран, обаче ми се видя интересно шивашки комплект. А някой знае ли къде има хубави влакчета с релси.

Публикувано25.09.08 13:41

Там и в Хиполенда

Публикувано25.09.08 13:42

Има и много хубави комплекти за правене на гривни и огърлици, с топчета, пайети, разноцветни верижки, на които да се закачат, ако харесва такива неща и естествено ако не е малка, че не знам от колко годишни са

Автор snich (top4o)
Публикувано25.09.08 13:45

Ренета много си харесва тоалетката с огледало (пластмасова,шарена,музикална) и столче.Това е едно от малкото неща към ,което не е изгубила интерес.Купувам й периодично и детски гримове.Убива се да се мацоти.Друго,с което все още много играе е гумен кон (на принципа на топките с ушички,но е по-удобно за сядане)
Не съм в София и не мога да ти препоръчам магазини.Но шивашки комплекти и влакчета би трябвало да има в големите магазини за играчки.

Автор vihrogonche (хлапето е на 4)
Публикувано25.09.08 13:47

На 3 или на 4 години става Ивка? Защото на картинката ти пише "Честит 3 РД!"

Какво ще кажеш за пъзел с някаква приказна героиня, ако има от любима приказка, но не повече от 50-100 елемента, може би ще се радва да го редите заедно някоя есенна дъждовна вечер?

Да ти е жива и здрава, и много щастлива рожденичката, и ти покрай нея също!!!

отново съм фина мадама - свалих 15 килограма!!!

Тема Re: Идеи за подарък за 4 -ти рожден Деннови [re: vihrogonche]  
Публикувано25.09.08 14:19

Стара ми е лентичката, на 08.10 става на 4 .
Да попитам вие на толкова големи деца разрешавате ли "детски" гримове, и изобщо доколко са Детски- аз се притеснявам че са "китайски боклуци", извинявам се за израза и нич не ми се ще да ползва. Тя разбира се има голямо желание. Има ли някоя фирма с наистина безвредни такива комплекти?

Автор snich (top4o)
Публикувано25.09.08 15:40

От неустановените марки й вземах само "сенки",от тези които приличат на желе.Това лято обаче купихме пастели за рисуване по тялото и май само такива ще ползваме за "сенки" вече. "Червила"(блестящ балсам за устни),блестящи кремове за тяло и лакове купувам само от Орифлейм.Уж са с проверено качество.Не знам.....не се е обривала досега.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.