|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Идеи за подарък за 4 -ти рожден Ден
|
|
Автор |
kasmet4e (Мама на ИВКА) |
Публикувано | 25.09.08 10:57 |
|
Ами това е
Ивка става на 4
помагайте с идейки, само да кажа,че куклите много,много не я интересуват
| |
Тема
|
Re: Идеи за подарък за 4 -ти рожден Ден
[re: kasmet4e]
|
|
Автор |
vesel4o () |
Публикувано | 25.09.08 11:25 |
|
на твое място просто бих отишла в един голям (има доста такива)магазин за детски игра4ки и няма на4ин да не харесаш нещо!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 25.09.08 12:56 |
|
Онзи ден бях в Джъмбото и харесах за моята Куклен театър - една стена дървена с перденце по средата, отделно се купуваха пакети с кукли за ръка в зависимост от приказката.
Имаше доста идейни комплекти в зависимост с какво си играе детето - козметични, готварски, аутобани, шивашки, пиратски, всичко за бебе (кукла) ... дори и да не знаеш какво търсиш там има голям избор и все на нещо ще ти се спре окото.
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
Публикувано | 25.09.08 13:18 |
|
Куклен театър имаме, беше актуален наколко седмици и после прибран, обаче ми се видя интересно шивашки комплект. А някой знае ли къде има хубави влакчета с релси.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 25.09.08 13:41 |
|
Там и в Хиполенда
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 25.09.08 13:42 |
|
Има и много хубави комплекти за правене на гривни и огърлици, с топчета, пайети, разноцветни верижки, на които да се закачат, ако харесва такива неща и естествено ако не е малка, че не знам от колко годишни са
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snich (top4o) |
Публикувано | 25.09.08 13:45 |
|
Ренета много си харесва тоалетката с огледало (пластмасова,шарена,музикална) и столче.Това е едно от малкото неща към ,което не е изгубила интерес.Купувам й периодично и детски гримове.Убива се да се мацоти.Друго,с което все още много играе е гумен кон (на принципа на топките с ушички,но е по-удобно за сядане)
Не съм в София и не мога да ти препоръчам магазини.Но шивашки комплекти и влакчета би трябвало да има в големите магазини за играчки.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
vihrogonche (хлапето е на 4) |
Публикувано | 25.09.08 13:47 |
|
На 3 или на 4 години става Ивка? Защото на картинката ти пише "Честит 3 РД!"
Какво ще кажеш за пъзел с някаква приказна героиня, ако има от любима приказка, но не повече от 50-100 елемента, може би ще се радва да го редите заедно някоя есенна дъждовна вечер?
Да ти е жива и здрава, и много щастлива рожденичката, и ти покрай нея също!!!
отново съм фина мадама - свалих 15 килограма!!!
| |
Тема
|
[re: vihrogonche]
|
|
Автор |
Публикувано | 25.09.08 14:19 |
|
Стара ми е лентичката, на 08.10 става на 4 .
Да попитам вие на толкова големи деца разрешавате ли "детски" гримове, и изобщо доколко са Детски- аз се притеснявам че са "китайски боклуци", извинявам се за израза и нич не ми се ще да ползва. Тя разбира се има голямо желание. Има ли някоя фирма с наистина безвредни такива комплекти?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
snich (top4o) |
Публикувано | 25.09.08 15:40 |
|
От неустановените марки й вземах само "сенки",от тези които приличат на желе.Това лято обаче купихме пастели за рисуване по тялото и май само такива ще ползваме за "сенки" вече. "Червила"(блестящ балсам за устни),блестящи кремове за тяло и лакове купувам само от Орифлейм.Уж са с проверено качество.Не знам.....не се е обривала досега.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|