Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:34 07.11.25 
Взаимопомощ
   >> Бъдещи и настоящи майки-happy mama
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема УНГ във Варна???Спешнонови  
Автор snich (top4o)
Публикувано18.08.08 12:42

Мами от Варна,водили ли сте си децата при някой добър УНГ специалист?Дайте координати,моля!
Ренета има някакъв хроничен проблем с отделянето на секрети в гърлото и докторката ни изпрати за трета сливица.Обаче ми даде координати на някаква д-р Щерева,а тя не приемала с часове ,а отиваш и си чакаш

Разбирате,че нямам време да вися по кабинети
Дано получа отговор!

Тема да се редактирам нови [re: snich]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано18.08.08 12:50

Д-р Габровски - работи в поликлиника Европа, намерих и някакъв тел. но не съм сигурна - 052 390090.... Тая Щерева не е добра, поне така се носи слуха....

Има и един доктор Русев - ул. Кап. Райчо 54, тел. 609 652... не е зле

При Папуров НЕ ХОДИ, нито при други разни УНГ светила с доцент или проф. пред името... във варна не са добри!

тинтири-минтири

Редактирано от 3aиpa на 18.08.08 13:02.

Тема Re: УНГ във Варна???Спешнонови [re: 3aиpa]  
Автор snich (top4o)
Публикувано18.08.08 12:54

Мерси....ей сега ще го проуча

Пак мерси

Тема Re: УНГ във Варна???Спешно [re: snich]  
Автор tswete (Alex 25.04.04)
Публикувано18.08.08 15:29

Аз пролетта правих проучване, защото с Алекс бяхме във Варна, нямаше как да си отидем на нашия в София. При д-р Детелина Стойкова ходихме, с час, платено, нямахме направление (но май работеше и с направления). 0887614252, приема в МЦ "Св. Анна" (окръжна болница). Доволна съм от нея. Алекс също е с трета сливица и често ми правеше проблеми, особено във Варна. Затова го водя директно на УНГ, а не първо на педиатър, после евентуално на специалист. Директно си пускам гърлен секрет (или носен) и кръвни изследвания с протеин ЦРП. Така гледам да избягна антибиотик, че като чуят ушни болки и все антибиотици бутат...

Тема Re: УНГ във Варна???Спешнонови [re: snich]  
Автор _dexter_ (оптимист)
Публикувано18.08.08 15:46

При доктор Щерева обикновено се чака не повече от половин час, аз ходих при нея преди година - имаше хора, но нещата стават доста експедитивно. Родата ходят само при нея, че и всички приятелски деца са зарибени. За Яна още не съм опирала до нея.

Тема Re: да се редактирамнови [re: 3aиpa]  
Автор snich (top4o)
Публикувано18.08.08 16:05

За Габровски проверих (врътнах няколко телефона) Не работи вече в Европа,а в Майчин дом (платено) и в Окръжна (с направления).За Щерева порових малко и установих масово недоволство,а и все пак се притеснявам,че не е с часове - с моя късмет сигурно ще чакам повече от час

Не знам защо не харесваш "светилата",но за Папуров прочетох само позитиви.Взех и телефона на кабинета,но тази седмица го нямало. Утре сутринта ще звънна на Русев евентуално.
Благодаря за бързите отговори! Важно ми беше да прочета личните ви впечатления,защото знаете - така е най-сигурно,че няма да попадна на някой шарлатанин

Тема Re: УНГ във Варна???Спешнонови [re: tswete]  
Автор snich (top4o)
Публикувано18.08.08 16:16

При нас проблема не е много сериозен.Не ми прави ушни инфекции,не боледува често и тежко,не диша с отворена уста.....просто сутрин киха със сополки и се закашля леко през деня.А да....и гърлото и стои "сочно",както го определиха две докторки.Според педиатърката има стичане на секрет в гърлото.Правихме гърлен и назален секрет - нищо не излезе.Кръвните проби бяха перфектни.Сега остана да проверя за трета сливица.Голяма част от групата й са със същата кашлица,но другите майки не обръщат внимание.Кръщават я "градинска кашлица" , "ще мине" и с това приключват въпроса.Аз обаче съм инат и искам да си оправя детето.От повече от месец сме на хомеопатия,която повлия добре,но хомеопата иска да знае как е третата сливица,за да знае какво още да даде.Смятам да я пробвам и със сребърната вода (в носа и да пие) няколко дни и да видим как ще я уморим дружно "градинската кашлица"

Ще се обадя и на Стойкова и ще проверя за още мнения за нея.Благодаря!

Тема Re: УНГ във Варна???Спешнонови [re: snich]  
Автор inaina77 (непознат)
Публикувано18.08.08 18:23

По принцип най-добрият детски специалист УНГ се води д-р Мутафова. Това го знам от много мами с вече пораснали деца. Мисля, че е и преподавател в Мед.Университет. Водила веднъж дъщеря ми и съм много доволна. Аз също имам проблеми с носа и на мен ми направи преглед и ми изписа лекарство, от което съм срашно доволна. Преглежда в "Специализиран мед.център по детски болести" , който се намира на ул."Ген.Гурко"49. , тел.: 611 116. Центъра работи от 08-20ч. без почивен ден. Там има много специалисти и педиатри, предимно преподаватели в МУ. Намира се с/у големия портал на Окръжна болница. Там има аптека Санита. Заставаш с/у аптеката и уличката в ляво от нея още в началото/може и в дясно от аптеката-сега не мога да се ориентирам/.

Тема Re: да се редактирамнови [re: snich]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано18.08.08 20:10

Ми Папуров преди 20 г. беше сто годишен сега не знам колко е

.... Аз на такива не се доверявам, щото имам опит с тях. Не се интересуват от нововъведения, избичват ти антибиотик без нищо, ако пък си късметлийка ще ти намери капки за уши за 20 лв., като ти се закълне, че ТЕ СА капките и т.н.... остави, че от мухата прави слон само исамо да отидеш на контролни прегледи ... в общи линии лежи на стара слава....

Габровски го познавам лично, не сме близки, но винаги ми е правил добро впечатление. много е готин няма кво да си го увъртаме. Пък и не съм чула някой да мрънка след негови прегледи, интервенции операции....

тинтири-минтири

Тема Re: УНГ във Варна???Спешно [re: snich]  
Автор 3aиpa (<<<>>>)
Публикувано18.08.08 20:15

Малеее вие никакъв проблем нямате - градинска кашлица е, какво си се заяла с нея

... Сребърната вода ще помогне 100 %, тъй че не ти трябва да даваш излишни пари по прегледи. По добре купи по-голямо количество вода и се "черпете" наред ...

тинтири-минтири

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.